13 Октомври, 2021 11:13 8 622 4

Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос (ВИДЕО)

  • запушен нос-
  • лечение-
  • ефикасен метод

Специалистът казва, че положителният резултат от показания начин изглежда като магия

Доктор Алън Мандел е показал как да се отървете от запушения нос за секунди. Това няма да ви избави от хроничния ринит, но ще направи живота ви малко по-лесен.

Видеото, което е станало много популярно в мрежата, показва интересен начин за справяне с характерните неприятни състояния, който може да се окаже полезен за много хора.

Лекарят показва нагледно ефикасния метод, като използва пръстите на ръцете си, за да натиска определени участъци на лицето.

Самият специалист казва, че положителния резултат от показания начин изглежда като магия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 3 Отговор
    Най-много да си увредите ъгловата лицева артерия. Мандела е за пандела с вещерските му дивотии.
  • 2 Ще видим

    11 8 Отговор
    Дано да е вярно. Както каза моят доктор, гриповете бяха изчезнали за последните две години. В почти всички държави нямаше грип, но сега пак се появи, това значи, че се създават изкуствено от фармацефтични компании, за да си продават лекарствата.
  • 3 Asdfg

    5 3 Отговор
    Бах ти тъпнята! Божидарооооооооооооо!
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор
    Съвсем изперкахте!сега се прибрах и след малко ще обърна внимание на машенка...реших да видя какво сте писали за търсещите болни със запалка нещо под леглото...чета за тоя умник..И този ли е професор???