Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 08:15 4 033 82

Кацаров: В петък може да обявим допълнителни мерки срещу инфекцията

  • стойчо кацаров-
  • петък-
  • обявим-
  • допълнителни мерки-
  • инфекцията

Ситуацията е много сериозна, но няма място за паника, казва здравният министър 

Кацаров: В петък може да обявим допълнителни мерки срещу инфекцията - 1
Снимка: БГНЕС

„Ситуацията е много сериозна, но няма място за паника. Здравната система е много добре организирана. Към този момент медиците се справят много добре със ситуацията, но това не означава, че тя не е напрегната. Следим много добре развитието на нещата”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” здравният министър д-р Стойчо Кацаров.

Той добави, че властите продължават да разкриват легла за COVID болни, за да посрещнат нуждите на пациентите. Опитва се и внос на нов продукт за лечение на коронавирус, който не е разрешен за употреба в ЕС.

За мерките

„Мерките не са решения, които аз взимам еднолично. Аз се доверявам на експертите. Ние споделяме и съгласуваме прилагането на мерките със засегнатите страни. Преди да предложим нови такива, те също ще бъдат обсъдени. Посоката, която голяма част от Европа е избрала е използването на Зелен сертификат за присъствие на публични места”, обясни здравният министър.

„Утре няма да влезе в сила нищо. Може да обявим нови допълнителни мерки за ограничаване на инфекцията, които ще влязат в сила до няколко дни”, допълни Кацаров.

За здравната система

„Вълната премина малко по-рано в страните от Западна Европа. На брифинга вчера показахме ситуацията в нашия район, за да се види, че ние не сме отделен случай. Смъртността е много висока, но ние бяхме на първо място в света по обща смъртност и преди COVID-19. Смъртността от COVID-19 следва броя на заразени лица с около 2-3 седмици. Този вирус ще отмине, но ние ще сме изправени пред предизвикателство, с което не можем да се разминем – лошото състояние на нашата здравна система”.

За високата смъртност

„Високата смъртност у нас се дължи на няколко фактора. Лошото състояние на здравната ни система, лошото ѝ управление и нивото на ваксинация сред населението. Ниският процент на ваксинация е разликата в смъртността с редица страни с по-голямо население. Сравнена с предишните вълни у нас, смъртността е много по-ниска сега”, обясни д-р Кацаров.

За ваксинацията

„Създадоха се много тежки негативни нагласи срещу ваксините. Това е много трудно да се промени и ние сме много внимателни. През цялото време сме се придържали към това, че ваксинирането е доброволен акт. Тезата, че хората не са информирани не е вярна. Няма човек, който да не е запознат с всички препарати. Балансът е много деликатен. От едната страна са препълнените болници, а от другата затворените бизнеси. Ако хората продължават да не се ваксинират цената, която ще платим са по-твърдите мерки”, каза здравният министър. Според него ваксинацията не е задача на здравното министерство, а отговорност на обществото.

За нарушенията на наредбите

„Извършват се стотици проверки всеки ден. Призовавам гражданите да информират контролните органи за всеки случай. Градският транспорт е поет риск, защото ограничаването му води до ограничаване на много стопански дейности”, каза Кацаров


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оспамокс

    69 9 Отговор
    Министър Алф,
    Ocигурeтe пълeн бeзплaтeн пaкeт oт изcлeдвaния зa вceки eдин oт нac, нeзaвиcимa кoмиcия oт лeкaри дa дaвa cтaнoвищeтo cи кaквo щe ce cлучи c нac, aкo прeдприeмeм пocтaвянe нa вaкcинa - шaнc в % oт тoвa и тoвa. И щe ce нaбoдa кaтo нaркoмaн cъc 17 дoзи, в cлучaй чe вcичкo e oк или поне шансовете от възникване на основните "конспиративни" заболявания като инсулт и инфарт са под 10-15%. Не съм затворник, за да ме затваряте, не съм убил човек, камо ли мравка. Не съм прокажен!

    Коментиран от #15

  • 3 1234

    59 10 Отговор
    На някой май му се яде бой.

    Коментиран от #14, #19

  • 4 CoV TV

    10 92 Отговор
    Харесвам зеления COVID-сертификат и трябва да се прилага където трябва! :)

    Коментиран от #72

  • 5 Дръглив пес

    67 8 Отговор
    Ще си го преместя у другия крачол.
    СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
  • 6 ЕВРО НЮЗ

    63 9 Отговор
    Който има възможност нека се разрови в мрежата какво се случва в Италия когато хората разберат истината.. И в петък наистина властите ще са в ядрени бункери..

    Коментиран от #11

  • 7 Е ТАКА

    43 10 Отговор
    СЕ ГОВОРИ. НЯМА МЯСТО ЗА ПАНИКА. ДРУГИТЕ РОГЛЬОФЦИ
    САМО БЛЕЯТ И ПЛАШАТ. НИЕ
    ХОРАТА СМЕ РАЗУМНИ И ЗНАЕМ
    КОЕ Е ХУБАВО КОЕ ЛОШО И СЕ
    ПАЗИМ. РАЗНИ ЩАБОВЕ БИБИТКОВЦИ НОЩИ ДОЦЕНТИ ПРОФЕСОРИ ПО ЦЕЛИ ДНИ И НОЩИ
    НЕ СЛИЗАХА ОТ ЕФИР И ПЛАШЕХА.
  • 8 ПСР

    42 2 Отговор
    Великото творение"Ковид зони"не работят,Г-н Министър.Изобщо не работят.Само едни пари се раздадоха там.
  • 9 Майна

    78 8 Отговор
    От сутринта са започнали със ЗАПЛАХИ , ЧЕ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ ПРАВА АКО ,,ДОБРОВОЛНО,, НЕ СИ ИНЖЕКТИРАТЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ОТРОВИ ЗА КОИТО НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ АКО ВИ ОСАКАТЯТ ИЛИ ПО-ЛОШО .....ТЕ ИСКАТ ДА ВИ ПРИНУДЯТ И С КАКВО ПРАВО! ЧИИ СЛУЖИТЕЛИ СА ТЕ?
  • 10 Vankata

    16 81 Отговор
    Онзи ден гледах таблица на ваксинираните страни.България беше на последните места заедно с най-бедните страни в Африка.Даже македонците които също се славят за разбирачи имат 40%.Не мисля че цял свят са шматароци а ние сме най-умни.Та ние имаме смъртност по голяма от 5-6 държаши взети на куп.

    Коментиран от #25

  • 11 СЕГА ДА

    5 8 Отговор

    До коментар #6 от "ЕВРО НЮЗ":

    СЕ РОВЯ. КЪТ ИМАШ НЕЩО ЗА КАЗВА Е ГО КАЖИ
  • 12 Майна

    60 5 Отговор
    Обиждат ви ,че сте НЕМИСЛЕЩИ , ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЩОТО ...НЕ ОТИВАТЕ ДОБРОВОЛНО ДА ЖЕРТВАТЕ ЖИВОТА СИ И НЕ СТЕ СТРЕСНАТИ ГОВЕДА!
  • 13 Гост

    56 3 Отговор
    Относно смъртността,ние ВИНАГИ сме били на челно място в класациите.
  • 14 Хасан

    16 35 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    аз съм ваксиниран и съм спокоен!
  • 15 Оспамокс

    37 1 Отговор

    До коментар #2 от "Оспамокс":

    Ние работещите хора плащаме здравни осигуровки. Срещу тях можем да получим поне това, ако не адекватно лечение, когато ни се наложи. Пълен пакет изследвания и оценка на риска. Най-простото нещо, с което ще опровергаете всички негативни нагласи и конспиративни теории. Но уви, явно някой не ви позволява да го направите, не че не сте се сетили.

    Коментиран от #39

  • 16 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    9 22 Отговор
    ЬАТВАРЯЙ, ЧР ША МРЕМ ПО УЛИЦИТЕ
  • 17 Спас Николов

    69 4 Отговор
    В понеделник почина мой близък приятел. Писаха го КОВИД. А той беше с терминална бъбречна недостатъчност от 12 години.

    Коментиран от #26, #75

  • 18 ййййй

    16 54 Отговор
    Спирайте учениците, какво чакате, в София е мазало!

    Коментиран от #58, #81

  • 19 ккккр

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    На теб?
  • 20 R2D2

    52 4 Отговор
    каца - ходиш по много тънък лед. Преди няколко месеца, беше остро против ваксините и мерките.

    Коментиран от #22, #44

  • 21 Майна

    45 5 Отговор
    Заплащат по ЗДРАВНА КАСА на лабораториите само положителните ИЗМИСЛЕНИ ТЕСТОВЕ , за да ги принудят да ви изкарат всички ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗА НЯКАКЪВ СИ ВИРУС...В БОЛНИЦА , КОЙТО ВЛЕЗЕ Е ПИСАН ПАК С .Ю,,ВИРУС,,...ПРЕСТАНАХА ДА ЛЕКУВАТ ..!!! НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД ПРИЛАГАН ОТ НИЗКИ ДУШИЧКИ...
  • 22 4527

    1 10 Отговор

    До коментар #20 от "R2D2":

    А ти си потънъл в блатото вече!

    Коментиран от #28

  • 23 Майна

    44 2 Отговор
    Стойо, БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ТИ ЧАСТНО СТАДО, КОЕТО ТИ ЩЕ ПУСКАШ ИЛИ ВКАРВАШ В КОШАРАТА! КАЖИ ГО НА ГОСПОДАРИТЕ ТИ!!!! ТИ СИ СЛУЖИТЕЛ НА НАРОДА!!! ЗАЩО ЯНЕВ И РАДЕВ МЪЛЧАТ?????
  • 24 Мунчо

    49 1 Отговор
    Стойчо: " Призовавам гражданите да информират контролните органи за всеки случай. "
    Звъни един в полицията и казва:
    -Идвайте бързо, в съседите са се събрали 20 човека на купон!
    Дежурният отговаря:
    –Ако не беше такъв гадняр, и теб щяха да поканят!
  • 25 лошо

    10 18 Отговор

    До коментар #10 от "Vankata":

    Не знам коя смъртност му е по-ниска на тоя, като всеки ден средно 100 души умират. Сигурно е Русия е по-добре от нас, на глава от населението, въпреки рекордната им смъртност. Но народът си ги избра тия и явно ще продължи да си ги избира, безстопанственост и безотговорннст. Болни, като ни вдигнат тока посред зима и дано има въобще ток, да не вземе да не стига , както има опасения, тогава ще са доволни от тия куковци, които избраха.
  • 26 пфу

    12 35 Отговор

    До коментар #17 от "Спас Николов":

    Терминална ама е живял 12 години, медицината му е удължавала живота, като го прибара тоя вирус вече няма шанс. Дай по твоята логика да си измрат тия хора с болести, ти си ги отписал вече. А колко хора развиха след тоя вирус, уж го изкарали, бъбречни заболявания и сърдечни, това не казваш нали?
  • 27 хехе

    29 3 Отговор
    ти си тотално невменяем, бе министърче, вчера обясняваше как всичко било ок и ни лъжели с невярна информация, днес че било много сериозно, уточни се накрая, че заприличваш на палячо.

    Коментиран от #32

  • 28 R2D2

    19 4 Отговор

    До коментар #22 от "4527":

    аз в блатото ти в Тоалетната - бе кой как се уреди. Отивай се ваксинирай със 3-4-5-6-7, и не се обяснявай. Може би ще надживеете децата си - КАПИШ
  • 29 Просветен илюминат

    38 1 Отговор
    На народа не му е писнало от мерки и теглилки,но скоро ще му писне от високи цени и липси и тогава да видим как в главите на стадото няма да има значение вируса,а нещо друго.
    Вируса е параван за предстоящото което се задава и понеже трябваше да се отклони вниманието и да се заблуди стадото,сега ще има нов проблем и той ще ви стовари като гръм от ясно небе и този вирус ще ви бъде най-малкия проблем.
    Страхът и стреса от това което идва,ще бъде брутален.
  • 30 Бичето

    2 31 Отговор
    Давай Каца, накажи ги! Ние българите в Англия заставаме плътно зад теб, Слави и генерал Румен Радев. Пак ще изберем Радев за да продължи да ви оправя, а ние тук да гледаме сеира. А и по този начин идват все повече българи и тук ставаме фактор пред поляци и румънци
  • 31 Слави

    8 2 Отговор
    Има Такъв Министър
  • 32 Последния Софиянец

    12 1 Отговор

    До коментар #27 от "хехе":

    Верно всеки ден различно говори, но важното е да не пипа заведенията че тогава го чака тежка зима на площада
  • 33 676878694

    11 18 Отговор
    Ситуацията е достатъчно сериозна! След още 2 седмици ще стане така , че ще има още повече през ноември и чуйте ме добре о добри хора! Ще ударят ресторанти и хотели точно декември , когато трябва да печелят - затворете сега за 2 седмици , за да не прецакате декември на бизнеса!
  • 34 Една жена

    14 27 Отговор
    Заразените и болните от ковид са поне 5 пъти повече. На някои се изписва домашно лечение за ковид без ПСР, а други се самолекуват. Хората вече не правят тестове, защото семействата ще са карантинирани, а обезщетения няма. И това е най-страшното. Болните и заразените са в училищата, работните и обществени места
    Вземете твърди и решителни мерки и затворете училища, ресторанти, всички места, където има струпване на хора

    Коментиран от #37, #38, #40, #43

  • 35 Просветен илюминат

    11 2 Отговор
    Пациент при психиатъра:
    - Лекарят в службата ме посъветва да се обърна към вас, макар, че не мога да разбера защо. Имам прекрасен брак, сигурна работа, много приятели, никакви грижи...
    - Хм... И от колко време сте в това състояние?
  • 36 Отровното трио

    5 18 Отговор
    Мачкай Кацаров, изчегъртвай и не обръщай внимание на гербавите тролове по коментари и нета
  • 37 пфууу

    20 3 Отговор

    До коментар #34 от "Една жена":

    кокошко проскубана - завирай се в мазата със една кофа на главата, и чакай да премине тази измекярщина. Но не ръси мисли на облъчен медиен индивид. Работя в предприятие с над 3000 човека персонал и няма нито един с ковид, хобит и подобни измислени простотии. Погледни каква криза се задава, че това с хобита ще ти е най малкия проблем.

    Коментиран от #53

  • 38 Пича

    18 4 Отговор

    До коментар #34 от "Една жена":

    Мацко, мозъка ти е чук-чук. Като те е страх, ходи си бий иглите и ни остави останалите на мира.

    Коментиран от #47

  • 39 Кацата

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "Оспамокс":

    е наше момче, антиваксърче.

    Коментиран от #60

  • 40 Гост

    13 5 Отговор

    До коментар #34 от "Една жена":

    Да, така е. Няма обезщетения за карантинираните и те премълчоават за заболяването. Да не говорим, кой работодател ще се съгласи, работникът му да отсъства от работа! Няма да стане! Бройката на заразените е страхотна и не се знае точно каква е. Това е големият проблем.

    Коментиран от #42

  • 41 2 години

    13 5 Отговор
    След като вече 2 години не съм умрял от този Ковид, малко вероятно е да пукна. За какво да се ваксинирам?

    Коментиран от #50

  • 42 Баба Гицка

    5 14 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Е па кой умрел - умрел, чедо. Нема живото да спира я. Ма чудим се на тия орица дет ги е страх повеке от мъртвио вирос на ваксините, колкото от истинския жив.

    Коментиран от #49

  • 43 Просветен илюминат

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Една жена":

    Няма човек,няма проблем.
    Много шизофрения вече започва да излиза от цялата тази пандемия в действия и разсъждения.
    След като от години има цикли на войни кризи и пандемии и се продължава по един и същи път да се върви и действа как очаквате промяна и подобрение?
    Да вършиш едно и също нещо и да очакваш различни действия не е ли лудост?
  • 44 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "R2D2":

    И той се продаде или клекна .... !
  • 45 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    7 16 Отговор
    ЗАТВАРЯЙ ВСИЧКО КАЦАР...КАТО БАЦО ПРЕДИ ....ТОГАВА НЯМАШЕ ПОДОБНА СМЪРТНОСТ...БАЦО ТОГАВА НИ СПАСИ....СЕГА НЯМА КОЙ... ФАТМАК И КАЦАР....БЛИЗКИТЕ НА ПОЧИНАЛИТЕ ШЕ ВА ЛИКВИДИРАТ....
  • 46 Лятото

    18 0 Отговор
    Лятото няма вирус и милиони туристи бяха пуснати. Няма логика.
  • 47 Имунолог

    7 20 Отговор

    До коментар #38 от "Пича":

    Проблемът е, че като щъкаш напред, назад, а не си седиш в къщи, заразяваш около теб здравите. Виж Италия, Франция-люлката на демокрацията, Гърция, Австралия, Кипър, Австрия и т.н. Там срещу такива като вас дървени философи, взеха мерки! Само вие в РБ антиваксърите, големи умници се изкарахте. А, нищо не разбирате. Неграмотни сте по тази сложна материя.
  • 48 Бай Кольо

    10 2 Отговор
    АБе Кацаров,министър си от април месец - защо не промени здравната система като е в лошо състояние?Явно е по-лесно да плюеш,отколкото да свършиш полезна работа,но това казваш по телевизията.А според статията си казал,че "Здравната система е много добре организирана".Сега ако кажеш кое е истина и кое не,няма да те обявим за лъжец.

    Коментиран от #52

  • 49 Гост

    6 11 Отговор

    До коментар #42 от "Баба Гицка":

    Като влезеш в Ковид отделението и те обримчат с маркучите , ще видиш кой е умрел. Трай, не се обаждай.
  • 50 Само ако

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "2 години":

    си куцузлия като тия 4-5% болни, дето умират.
  • 51 Боц

    20 3 Отговор
    Болниците са препълнени от хора с ваксинирани ръчичики, но това го научаваме от уста на уста. Официално никой не казва тонва ! Не слушайте официалните източници на информация ! Те манипулират и лъжат хората !

    Коментиран от #56, #67

  • 52 Ами той

    7 1 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Кольо":

    е съдателят ма сегашната здравно-търговска система. Що да я бута?
  • 53 д34ет568

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "пфууу":

    Стига лъгал бе црвл, най-обикновен трол си! Даже си се и ваксинирал, но трябва да си взимаш жълтите стотинки, а да не говорим че и не си показваш носа навък, само пред компа висиш!
  • 54 Пройчо

    4 3 Отговор
    Дупнишкият фелсшер Стойчо да си отива, не се справя с кризата, безволеви и слаб човек, ниско квалифициран.
  • 55 Каца бездънна

    8 2 Отговор
    Името на този пишман министър говори всичко- СТОИ безмълвен и вцепенен, и държавата му налива пари в бездънната КАЦА, наречена "здравеопазване".
  • 56 Уста на уста

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Боц":

    хич не лъжат. Само ако са рибари или ловджии. Това като старото филмче "Кит", дето китът бил цаца.
  • 57 Съдията Дред

    2 4 Отговор
    Въведете зеления сертификат, и после чакайте Али бегай да гласува за вас и тъпия ви политически проект.
  • 58 страхотия

    6 13 Отговор

    До коментар #18 от "ййййй":

    Не само учениците, да се затворят университетите, там е пълен хаос, източници на зараза- по 200 човека натъпкани в една аудитория, без маски, нагъсто, по три-четири часа, без проветряване, истинска предпоставка за китайския вирус. Ако не се затворят училищата, кръчмите и университетите и не се премине към домашна работа, ни чакат страшни времена!

    Коментиран от #66

  • 59 Християнин

    7 3 Отговор
    Как така винаги преди избори има скок на заразените и веднага след изборите пада вие за дебили ли ни имате продажници
  • 60 Дупница

    6 9 Отговор

    До коментар #39 от "Кацата":

    Кацата да се маха, той е некадърник. По времето на бате Бойко ваксинираха по 40-45000 на ден, а сега по 5-6000. Махайте го тоя непрокопсаник от Дупница!
  • 61 Некадърнико

    5 3 Отговор
    чакай д се стопим с още някой друг милион и тогава действайте, хайде че няма да останат гласоподаватели. Престъпници!!!
  • 62 Нека

    2 3 Отговор
    Дърнико, чакай д се стопим с още някой друг милион и тогава действайте, хайде че няма да останат гласоподаватели. Престъпници!!!
  • 63 Баш софиянец

    5 3 Отговор
    То се вижда ясно по графиките за дълъг период от време, че хода на болестта няма връзка с никакви мерки и ваксини. Просто си има свой ход и това важи за всички страни в света. Ако изпозатворят всичко, ситуацията се измества с малко напред и толкоз. А зелените сертификати пък са съвсем фашистки, защото ваксинираните заразяват. Те пазят само себе си (евентуално). Така че мерки-немерки - всички ще минат през това.
  • 64 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

    0 3 Отговор
    ЗЕЛЕНОТО Е НА МОДА💵💵 💶💶 ВАКСИНАЦИОННИ СЕРТИФИКАТИ👌👌👌
  • 65 Некой си

    6 1 Отговор
    Високата смъртност се дължи на липсата на доболнично лечение.
    Болните с ковид са карантинирани без лекарско наблюдение, без изследвания, на самолечение. Личните лекари, ако въобще си вдигат телефона, те питат как си днес, все едно на кафе ще канят.
    Личните лекари отказват да издадат направления за рентген и кръвни изследвания, на базата на които да лекуват.
    Пълна пародия!
    После - защо не смогват в болниците!
    Спрете им на личните лекари парите за първа линия и ги дръжте отговорни за състоянието на всичките им пациенти!
    Да видите как ковид отделенията ще се опразнят!
  • 66 Баш софиянец

    7 3 Отговор

    До коментар #58 от "страхотия":

    Ти не давай акъл кой какво да прави. Имаш пълната свобода да се ваксинираш, пакетираш и затвориш. За другите не бери грижа.

    Коментиран от #69

  • 67 Баш софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Боц":

    Като ваксинирани броят само хората с 2 дози. Никой не казва колко в болниците са с 1 доза. Тях ги смятат като неваксинирани.
  • 68 Некой си

    9 1 Отговор
    А за ваксинацията - в палатката пред МОЛ-а ваксинират без да проверят дали си вирусоносител, без да те питат дори дали имаш някакви хронични заболявания.
    Тотална пародия!!!
  • 69 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "Баш софиянец":

    Май не четеш какво става във белите държави по света? Ами, чети бе нагъл антиваксъре? Ето: 1. Нa 9 ceптeмври Джo Бaйдън oбяви въвeждaнeтo нa зaдължитeлнa вaкcинaция зa вcички cлужитeли нa фeдeрaлнoтo прaвитeлcтвo и зa нeгoвитe пoдизпълнитeли. Кaктo изяcни Рoйтeрc пo-къcнo, aдминиcтрaциятa нa CAЩ рeши дa зaдължи фeдeрaлнитe пoдизпълнитeли дa гaрaнтирaт, чe cлужитeлитe им щe бъдaт вaкcинирaни дo 8 дeкeмври 2021 г.2. „Боинг“ задължи служителите си да се ваксинират. Мярката ще засегне 125 000 служители

    Коментиран от #73

  • 70 123

    3 1 Отговор
    Кацаров е подчинен на Сатанистите. Платен помияp.
  • 71 555555

    8 0 Отговор
    КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРИ, ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ! ЗА МНОГО ПАРИ И ОЩЕ ПО-МНОГО КОНТРОЛ! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НИЩО ОБЩО СЪС ЗДРАВЕТО ВИ. ТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ОТ СОБСТВЕНОТО СИ СПОКОЙСТВИЕ, КОЕТО ЗНАЧИ: ПО-МАЛКО ХОРА, ПО-МАЛКО ПРОБЛЕМИ!
  • 72 3333333

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "CoV TV":

    МОЖЕ! НАПРИМЕР В ЗАТВОРА! КЪДЕТО ЩЕ СИ ИГРАЙКАТЕ НА НАБОДЕНИ И ЩЕ СИ СЕ БОДЕТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ!
  • 73 Баш софиянец

    10 2 Отговор

    До коментар #69 от "Гост":

    ТИ май не четеш какво става в белите страни. Цяла Европа е пламнала от протести срещу този фашизъм с насилствена ваксинация, а нашите "бели" медии дори не ги споменават.

    Коментиран от #76

  • 74 Артист

    6 2 Отговор
    Защо слагате на едно място заведения и театри, галерии? "В заведенията хората стоят по няколко часа без маски, а театъра с маски за 1час. Цяло лято заведенията работеха, а театъра не.

    Коментиран от #77

  • 75 Естествено

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Спас Николов":

    Е, те това е статистиката им! И не е само той в нея. Така е разпоредено
  • 76 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #73 от "Баш софиянец":

    Напротив чета и то много чета и анализирам! Отново манипулираш хората. 1. По принцип в дадена държава винаги хората по даден въпрос има едни "ЗА" и други "ПРОТИВ". 2. В случая по въпросът Ковид 19, антиваксърите са около 1-2 % от населението на дадена държава. Какво са 100 000 протестиращи примерно като съотношение спрямо останалите милиони граждани? 3. Проблемът е, че антиваксърите много сте кресливи. Един крещяш психически мръднал антиваксър, надвиква повече от 10 нормални граждани. Затова не трябва да се обръща внимание на психясалите от страх антиваксъри.
  • 77 Имунолог

    5 4 Отговор

    До коментар #74 от "Артист":

    Защото трябва да останеш жив и да твориш! А, не да те пипне Делтата и озовеш в Ковид отделението обримчен с маркучи с опасност за живота. Мисли, не пиши глупости.

    Коментиран от #78

  • 78 Един от народа

    2 3 Отговор

    До коментар #77 от "Имунолог":

    Добре затворете театрите. Оставете Заведенията отворени да друсат със сертификат и тогава, ще видиме. Тестрите още не са започнали нормално да работят.
    Няма да ни трябва културата. Колкото сме по-прости, толкова по-добре. Стига вече сте ни плашели че ще умираме, ние цели 10години всеки ден умирахме, а цяла година ни плашехте с чували.

    Коментиран от #79

  • 79 Имунолог

    4 8 Отговор

    До коментар #78 от "Един от народа":

    Що не отидеш сега в Ковид отделението на Пирогов и посетиш интензивното с интубираните, с очите си да видиш как е! Ще забравиш да влезеш във Форума. Ама то да лаеш, не е като полезна работа да вършиш.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 На кои експерти

    1 0 Отговор
    Се доверяваш бе продажнико?!? На сорос, гейтс и изперкалия им копой байдън, на тези "експерти" ли се доверяваш!?!