26 Септември, 2022 05:10 1 330 4

188 нови случая на коронавирус, един починал в неделя

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

28 са в интензивни отделения

188 нови случая на коронавирус, един починал в неделя - 1
Снимка: БГНЕС

188 са новите случаи на коронавирус у нас. Положителни са 14,9 на сто от направените 1 261 теста през изминалото денонощие.

Броят на потвърдените нови случаи традиционно е по-нисък в понеделник, но на седмична база за пореден ден се наблюдава покачване в темповете на заразяване. Спрямо преди седмица обаче се наблюдава спад в броя на настанените в болница с Ковид-19.

В момента те са 484, от които 28 - в интензивни отделения.

За неделя е отчетен един смъртен случай при заразен с коронавирус, а излекуваните са 21.

През изминалото денонощие са били поставени 59 дози ваксина.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алоооо

    18 0 Отговор
    Журналист чета,на теб не ти ли казаха,че това вече не е модерно...?
  • 3 Копипасте

    9 0 Отговор
    ФАКТИ!!! С тези игли за еднократна употреба забити в тези "шишенца" правите такава антиреклама на КОВИД "ваксинационния процес", че чак не е за вярване! Кой видял тази снимка ще отиде до КОВИД ваксинационен център?! Дали има някой в този сайт, който да следи не само за снимки с такива абсурдни нарушения на всички медицински, санитарни и каквито се сетите най-прости неща от хигиената?! Това поредно "нещо" точно отразява нивото на сайта! Приятен ден!
  • 4 КовидманЯк

    10 0 Отговор
    Байдън каза - "Пандемията свърши", Шумов, влез в час.