Отидете към основна версия

7 318 52

Боян Чуков: „Продължаваме промяната“ е изключително успешен проект

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

Самата поява на тази партия в България е направено с технологията

Снимка: БГНЕС

„Продължаваме промяната“ е изключително успешен и много интелигентно направен проект, който обаче ще донесе дивиденти на американската геостратегия през следващите шест месеца. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ геополитическият анализатор Боян Чуков.

„Ще видим какво ще направи тази партия в комбинация с усилията, които ще положи Румен Радев, който най-вероятно ще бъде избран за президент“, каза още той.

По думите на Боян Чуков победата на „Продължаваме промяната“ е победа на филиала на Демократическата партия на САЩ в България.

„Самата поява на тази партия в България е направено с технологията, която е известна на експертите, но не е толкова популярна сред хората, които не се занимава професионално с политика. Ще очертая накратко траекторията на появата на тази партия. Идват от чужбина млади хора, които въобще не са познати на българското обществено мнение и никой не може да даде оценка за тях. Те пристигат в България и започват да се опитват да влязат в политиката и започват първо с неправителствени организации. Те се опитват като испанците навремето, когато са пристигнали в Южна Америка на брега и са показвали стъкълца, алкохол и други чудеса на местното население. Правят същото с технологии, нови изобретения и постижения. Обясняват за инвестиции в България и във високите технологии. Един от тях отива в партия „Да България“, даже е основател, но се оказва, че в местната обстановка и в тази партия при Христо Иванов той не може да пробие по никакъв начин и се издърпва. След това изведнъж неочаквано Джо Байдън цитира поименно президента Румен Радев, което е естествено, но цитира и Петков, който е абсолютно непознат в България. Аз не допускам, че Джо Байдън е личен приятел на Кирил Петков и поради тази причина се е сетил да го похвали тук. Това също е част от технологията. След това всичко започва и се завърта много бързо. Изкарването в орбита на двете момчета става благодарение на ракетоносителя в лицето на Румен Радев. Той прави абсолютно всичко, което е необходимо да ги изведе във висока геостационарна орбита в българската политика. По този начин те са изключително кратък срок влизат на челни позиции в българската политика и във водещи управленчески позиции в държавата. Това е технологията, която се прилага не само в България, а и в много други страни. Това са елементи на т.нар. хибридна война, която се води. Те са отдавна разработени“, посочи още той.

Според Боян Чуков вкарването на машините в изборния процес е елемент от тази стратегия, която е направена по отношение на България.
„В много водещи западни демокрации хората не гласуват с машини. В развитите демокрации се казва, че вероятността за манипулиране с машинно гласуване е много голяма. Видяхме какво се случи с тази технология на гласуване в САЩ, където изцяло се раздели обществото на две и започна битка между републиканци и демократи. Това е технологията, която се ползва за лансирането и появата в политиката и на високи държавни позиции на тази партия“, обясни той.

„Чухме изказвания, които подсказват, че след известно време основните задачи, които стоят пред американската геостратегия в България и на Балканите ще бъдат решение с помощта на победителите в изборите“, коментира Боян Чуков.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 57 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове