Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 08:42 7 187 52

Боян Чуков: „Продължаваме промяната“ е изключително успешен проект

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

Самата поява на тази партия в България е направено с технологията

Боян Чуков: „Продължаваме промяната“ е изключително успешен проект - 1
Снимка: БГНЕС

„Продължаваме промяната“ е изключително успешен и много интелигентно направен проект, който обаче ще донесе дивиденти на американската геостратегия през следващите шест месеца. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ геополитическият анализатор Боян Чуков.

„Ще видим какво ще направи тази партия в комбинация с усилията, които ще положи Румен Радев, който най-вероятно ще бъде избран за президент“, каза още той.

По думите на Боян Чуков победата на „Продължаваме промяната“ е победа на филиала на Демократическата партия на САЩ в България.

„Самата поява на тази партия в България е направено с технологията, която е известна на експертите, но не е толкова популярна сред хората, които не се занимава професионално с политика. Ще очертая накратко траекторията на появата на тази партия. Идват от чужбина млади хора, които въобще не са познати на българското обществено мнение и никой не може да даде оценка за тях. Те пристигат в България и започват да се опитват да влязат в политиката и започват първо с неправителствени организации. Те се опитват като испанците навремето, когато са пристигнали в Южна Америка на брега и са показвали стъкълца, алкохол и други чудеса на местното население. Правят същото с технологии, нови изобретения и постижения. Обясняват за инвестиции в България и във високите технологии. Един от тях отива в партия „Да България“, даже е основател, но се оказва, че в местната обстановка и в тази партия при Христо Иванов той не може да пробие по никакъв начин и се издърпва. След това изведнъж неочаквано Джо Байдън цитира поименно президента Румен Радев, което е естествено, но цитира и Петков, който е абсолютно непознат в България. Аз не допускам, че Джо Байдън е личен приятел на Кирил Петков и поради тази причина се е сетил да го похвали тук. Това също е част от технологията. След това всичко започва и се завърта много бързо. Изкарването в орбита на двете момчета става благодарение на ракетоносителя в лицето на Румен Радев. Той прави абсолютно всичко, което е необходимо да ги изведе във висока геостационарна орбита в българската политика. По този начин те са изключително кратък срок влизат на челни позиции в българската политика и във водещи управленчески позиции в държавата. Това е технологията, която се прилага не само в България, а и в много други страни. Това са елементи на т.нар. хибридна война, която се води. Те са отдавна разработени“, посочи още той.

Според Боян Чуков вкарването на машините в изборния процес е елемент от тази стратегия, която е направена по отношение на България.
„В много водещи западни демокрации хората не гласуват с машини. В развитите демокрации се казва, че вероятността за манипулиране с машинно гласуване е много голяма. Видяхме какво се случи с тази технология на гласуване в САЩ, където изцяло се раздели обществото на две и започна битка между републиканци и демократи. Това е технологията, която се ползва за лансирането и появата в политиката и на високи държавни позиции на тази партия“, обясни той.

„Чухме изказвания, които подсказват, че след известно време основните задачи, които стоят пред американската геостратегия в България и на Балканите ще бъдат решение с помощта на победителите в изборите“, коментира Боян Чуков.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    43 6 Отговор
    То НДСВ беше още по-добър с още по-голяма представителност. За ПП де факто са гласували под 10% от гласоподавателите. Това изобщо не прилича на успех. Но да видим те какво ще направят, че и други млади и чужбински образовани се пробваха и единственото, което се случи е, че те станаха по-богати.

    Коментиран от #9, #30

  • 2 истина е

    39 17 Отговор
    Ако работи на половина за това което казва , Петков ще е безценен !!
  • 3 петолъчка

    22 18 Отговор
    Хвали ги, четкай им егото. Сега цял народ ще вкуси червен проект: БСП + Кирчо - отрочето. Те чакаха и Мая, но нея я отсвири народа.
  • 4 ввецвец

    39 25 Отговор
    „Продължаваме с кражбите“ е изключително успешен проект
  • 5 гошо

    45 12 Отговор
    така е, ще донесе дивиденти. стамбулски конвенции, бази на краварите по черноморието (барабар цузамен с проституция и всичко съпътстващо). но л.у.мпените, гласували за тия двамцати никога няма да се почустват виновни. нещо повече - няма и да се замислят, че носят вина за станалото.
    на територията мисленето никога не е било на мода.
  • 6 Гошо

    27 10 Отговор
    По думите на Боян Чуков победата на „Продължаваме промяната“ е победа на филиала на Демократическата партия на САЩ в България.
    хе хе това ли ти бил критерия за успех бе Не ти е случайно фамилното име
  • 7 ттт

    29 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: ще донесе дивиденти на американската геостратегия през следващите шест месеца."

    Авторът иска да ни убеди, че досега американците не са можели да правят каквото си искат у нас, че победата на ПП ще им засили позициите. Нека си спомним атентата в Сарафово. Дойдоха израелските следователи и изгониха нашите.

    Коментиран от #13, #43, #51

  • 8 Surko

    25 12 Отговор
    Чуков ти си бил голям ЧУК бе.
  • 9 Така е

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Когато ГЕРБ печелиха с около 9% от гласовете на всички имащи право да гласуват, ти какво казваше?

    Коментиран от #12

  • 10 Кирчо & Кокорчо

    16 10 Отговор
    Усоешен, успешен, колко дс е успешен до момента в който "проектът" ни източи ДНК-то и го шитне на американските господари или до момента на задължителната ваксинациия ??? Залагайте!
  • 11 от Радев

    11 9 Отговор
    Вести: Нов дълг за 500 млн. лв. под формата на държавни ценни книжа
  • 12 русенец

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Така е":

    Казвах същото, че само и/ди/отите ходят да гласуват, за останалите няма смисъл да го правят. А ти и за НДСВ, гласува и за ГЕРб и за ПП, нали? Вярваш в месиите?:)
  • 13 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    14 13 Отговор

    До коментар #7 от "ттт":

    ДРЕМЕ МИ ЗА ПП........ДА СПРАТ КРАЖБИТЕ, ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО

    Коментиран от #22

  • 14 Behemoth

    13 10 Отговор
    Гербераски мизерник!А кога инсталираха Тиквата всичко беше по 3.14 нали?
  • 15 честито

    22 7 Отговор
    Както начало "успешният проект" ще вкара макетата в ЕС (безусловно) ,ще издърпа 10-12 милиарда дълг ,ще ни скара с Русия ,ще ни осигури военни бази на НАТО ,ще вдигне инфлацията с 50 % и ще разреши гей браковете , после ... после ще има нови избори.

    Коментиран от #29

  • 16 i-рян

    14 5 Отговор
    Промяна ама друг път...
  • 17 Пич

    22 12 Отговор
    Не ме интересува дали котката е черна или бяла, американска или българска, важното е да излови плъховете, които 20 години мишкуват, а сега се правят на умрели лисици.

    Коментиран от #21

  • 18 📌🇧🇬

    13 10 Отговор
    📌🏴‍☠️✨:) Пореден буламач/бълвоч по повод първото място на ПП на Изборите, изказан от “полит/технолог” и “spin/master, promoter”.(:✨🏴‍☠️🇧🇬Асен Василев и Кирил Петков идват от Частният Сектор в България. Абсолютно водачите на ПП не са полит/технолози като самият гн. Чуков :) по- горе.🇧🇬:) Това което прави впечатление е че дежурните “полит/технолози” са в потрес и тотален “denial” от резултатите за Парламентарни Избори в България, 14/11, социологическите агенции са тотален провал в предвижданията си за същите Избори.
  • 19 Лустрация

    8 4 Отговор
    Боби ДС-чукът, кандидат-депутатин от русофилско-чекисткото ДС-МВРо на каракаан и джанбаз, се натиска да го приемат за американски "геостратегически анлизатор"?! Нека американците да продължават да си сътрудничат с БКП+Б3НС–партийците и ДС-чекистите - и после да ми плачат, че КГБ и ГРУ ги прецаквали на Балканите като последни ахмаци!
  • 20 Аристотел

    20 12 Отговор
    Чуков,най-важното е че го начукаха на Борисов.Сега ,ако успеят и да започнат изринването на борисовщината ще поставят едно добро начало за възстановяването на България!
  • 21 📌🇧🇬

    12 5 Отговор

    До коментар #17 от "Пич":

    🇧🇬:) Абсолютно, “ важното е да излови плъховете, които 20 години мишкуват, а сега се правят на умрели лисици.”
  • 22 ттт

    13 3 Отговор

    До коментар #13 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    Та нито НАТО ни храни, нито ЕС ни брани, но да, най-важното е да спрат кражбите.
  • 23 Край

    2 5 Отговор
    При партиино-листовата избирателна система държавите се управляват от "проекти" а не от партии. Партии са демократите и републиканците, партии са консераваторите и лейбъристите, социалистите и съюза за народни движение във Франция.
    При нас олигархията опакова ако в целуфан - барнира го и ви прави проект. След 2-3 години го сменя. Проекта Герб издържа повече само заради харизмата на ББ. В проекта няма идеология и няма членове - водещото е службогонството. Това се лекува с мажоритарни избори в два тура. Кой разбрал - разбрал който не - да пордължава прехода начело с "почтените".
  • 24 Слепи от омраза

    4 7 Отговор
    Досега от направените фотомонтажи всички виждаха само родното малко ЧЕКМЕДЖЕНЦЕ на Борисов, което обаче изглеждаше много скромничко и тесничко, НО не виждаха подготвените от ПП цели транснационални дълбоки гардероби с многобройни чекмеджета за пълнене...!!!

    Коментиран от #37

  • 25 Аспарух

    2 3 Отговор
    Щом са обичат младите, да са зимат.
  • 26 Знаещ

    9 3 Отговор
    соросоидни мекерета!
  • 27 Г 52

    12 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По думите на Боян Чуков победата на „Продължаваме промяната“ е победа на филиала на Демократическата партия на САЩ в България Това говори всичко - колония.

    Коментиран от #41

  • 28 Иван Ганев

    12 4 Отговор
    Знаем ние от коя страна на океана дойде тоя проект.Знаем и на Козяк кога и как ще се отчитате
  • 29 Посетител

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "честито":

    Абсолютно вярно!!! Пратиха ги с тези цели! Да му мислим ние...

    Коментиран от #44

  • 30 Голям Слон

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    На тези избори не гласувах! Но при 25% избирателна активност да събереш 25% гласове никак, ама никак не прави 10%. Разбирам какво имаш предвид, но затова се ходи и се гласува - за да не се правят такива сметки. Като не искаш да те "управляват" гласовете на 10% от населението - отивай до урните. По-склонен съм да вярвам, че се видя реално за ДПС колко хора гласуват. Всеки сам може да си сметне при 25% активност и 12-14% гласове колко общо гласоподаватели имат.
  • 31 Gazoo

    6 9 Отговор
    Чуков, не си блъскай главата, те просто ще вкарат крадеца в затвора, както е по цял свят!
  • 32 Джони

    6 8 Отговор
    Масово бившите агенти от тоталитарната и репресивна Дс служба като Б. Чуков агитират за президента Радев Решетников и неговата партия на подмяната. Олигархията на Бкп,Дс,Бсп вече си има партия на промяната,тоест подмяната ,а Кирил Петков и Асен Василев ще са поредните червени Юпита на другарите. Трябва да има баланс на властите и не бива да се дава властта на президента Радев Решетников, защото ще е голяма грешка и риск за държавното управление и народа.

    Коментиран от #34

  • 33 Мъри

    6 5 Отговор
    Непрекъснато се пише , че Петков и Василев ще пуснат РСМ в ЕС . Как ще стане тая работа през главата на българите . Надявам се това да е само гербаджийска пропаганда.
  • 34 За всичко

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "Джони":

    си прав, но радеФ е сороспиец. Сега другарето са най - върлите евроатлантици и сороспийци.
  • 35 Да попитам

    5 0 Отговор
    А според автора, какви са основните задачи, които проекта "Кокорчовци" трябва да реши?
  • 36 Харвард победи Симеоново

    3 5 Отговор
    Харвард победи Симеоново. Да се готви Библиотекарския на ДПС!
  • 37 Мазньо

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Слепи от омраза":

    Ти пък с тия капаци какво видя?
  • 38 Истината

    9 0 Отговор
    След 14 ноември „промяната“ приключи с Кирчо и Кокорчо. В следизборната пушилка останаха да се търкалят политическите трупове на ДБ, мутри, БСП и ИТН.

    Вместо тях вкараха пирамидата ПП. Сега балъците чакат да ги „оправят успелите българи от чужбина, които не крадат“. Ще ги оправят. И ще изчезнат както изчезна НДСВ. С парите. А вие ги чакайте да се върнат.

    С „политическата пирамида“ на Кирчо и Кокорчо се върнахме 20 години назад!
  • 39 Истината за

    9 1 Отговор
    Кoй глacувa зa ПП?!

    Ocнoвнo e ЛГБТИ-oбщнocттa. Тoвa e oбщнocт нa хoрaтa c рaзличнa ceкcуaлнa oриeнтaция и пoлoвa идeнтичнocт!
  • 40 ГОСТ

    7 0 Отговор
    ГЛУПОСТИ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАБЪРЗО ИЗДЯЛАН С ТЕСЛАТА ПЛАСТМАСОВ ПРОЕКТ, НАПРАВЕН НА КОНВЕЙРА ОТ ТАКИВА ПРОЕКТИ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ЗАПАДЕН ДЕБИЛ! СРАБОТИ НЕ ЗАЩОТО НАРОДЪТ ПОВЯРВА В НЕГО, А ЗАРАДИ СОФТУЕРА НА МАШИНИТЕ ВНЕСЕНИ ОТ САЩ!
  • 41 При Толуп паша какви бяхме?

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Г 52":

    Че ние все сме под някое чуждо командване!Я руснаци,я американци,я германци и винаги под турски похлупак...Местната им диаспора ни държи винаги разкрачени между Европа и Анадола...
  • 42 Косача

    0 6 Отговор
    Всеки може да критикува. Защо никой не предложи по-добра алтернатива от ,,тия, двамцата"! Защо да не им дадем шанс при положение, че всички останали ги проверихме и видяхме колко са ялови?
  • 43 Продължаваме Престъпленията

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ттт":

    Е много добър проект!! Затвор за такива и конфискация до десето коляно на мутрите от СИК и ВИС Тия мафиоти!!!
  • 44 Тримореца да сваля чорапите!!

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Посетител":

    От бсп глупави ли сте че ко крепите?? То Коремното ще разбие столетницата!!
  • 45 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    .... НАДУПЛЯК -НАГЪЗНЯК ...ИЛИ ... НАГЪЗНЯК -НАДУПЛЯК !?!?
  • 46 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    филм "влюбените от година първа" - комедия с трагичен послевкус...
  • 47 1100

    2 0 Отговор
    Харвардските чукундури,ще ни затрият.НДСВ, поне беше качествена организация,докато соросоидите не я превърнаха в партия и не подведоха Цар Симеон II,да стане Министър-Председател.Тогава започна срива на НДСВ.Сега,почти никой не се сеща за НДСВ.Но и Министрите Велчев и "Малкия Мук"крадоха по-малко.Сега тези двамцата Кирчо и Асенчо,ще крадат на воля.Зад тях е най-корумпираната страна в света сащ.Мюсюлманката, кюрдка, от сектата на лютераните,целуващата се Херо Мустафа,също ще кадрува.Е, какво избраха ,младите, които като индианците, се впечатлиха от лъскавите дрехи на К.Петков и А. Василев,но пропуснаха ,че ще ни натискат за Истанбулската конвенция,за ЛГБТ,за признаване на джендърството в България,за премахване на семейството,за отпадане на ПРАВОСЛАВИЕТО,за приемане на РСМ в ЕС.Така ,че ние пак се насадихме на "пачи яйца"Тези двамата папурковци ,ще ни смразят с Русия и докато големите страни Италия, Испания, Франция, Сърбия,Гърция и нашия враг Турция, напрекъснато са в Русия ние служим за подлога на тъпите сащ.Затова, мисля, че ще има нови избори на пролет/лято.Нужно е истинско Българско Правителство, а не чуждо.
  • 48 Предпоследния Софиянец

    3 0 Отговор
    Боян Чуков: „Продължаваме промяната“ е изключително успешен проект! Защо тогава като са толкова успешни,постигнаха това като погазиха Конституцията и Закона
  • 49 Васил

    1 0 Отговор
    Успешен е защото Българите са овце и вярват на всичко.
  • 50 Българин

    0 0 Отговор
    Единият е хомо! Обществена тайна.
  • 51 Сивата чапла

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ттт":

    Те искат още, те искат всичко!
    Те искат морето, те искат земята!

    И е страшно, защото нашенци са тъпи безродници!
  • 52 Сивата чапла

    0 0 Отговор
    ПП - Пълна Пушилка!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове