Отидете към основна версия

2 088 10

Божидар, който преби медик: Майка ми умира, а той ме провокира

  • побой-
  • медик-
  • божидар

"Ти ли ще ми кажеш какво да правя?”, изрекъл фелдшерът от Спешна помощ, след което затръшнал вратата на жилището пред лицето на 35-годишния кърджалиец, който бе задържан за побой над медицинско лице. Това разказа самият задържан Божидар Д. в съдебната зала в Кърджали, където се гледаше мярката за неотклонение, съобщава 24rodopi.com.

Магистратите освободиха от ареста мъжа, налагайки му мярка за неотклонение „Подписка”.

„Клиентът ми не е бил на себе си. Баща му умира в ръцете му. Гледал го е на легло няколко години. Сега се грижи за майка си, която е на 78 години. Жената получила втори инсулт. Линейката е пристигнала след 15 минути. Жена от екипа се насочва към леглото в дома на улица „Юмер Лютви”. През това време фелдшерът започва да разпитва клиента ми с безброй въпроси. В същия момент той е притеснен и казва „Там е майка ми, влизайте да си вършите работата”. Следва отговор „Ти ли ще ми кажеш какво да правя?” и медикът затръшва вратата под носа му. Тогава следва реакцията на клиента ми. Той е с чисто съдебно минало, наскоро е започнал работа. Постоянно се е грижил за родителите си”, разкри служебният защитник на 35-годишния Божидар Д.-адвокат Бисер Самуилов.

Припомняме, че мъжът бе задържан на 5 май след сигнал за бит медик от Спешна помощ.

На 51-годишния фелдшер е бил нанесен юмрук, след което мъжът пада по стълби. Веднага след инцидента е бил настанен в Хирургичното отделение на болницата в Кърджали.

Божидар Д. пък бе задържан първо за 24 часа, а след това за 72.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини