Last news in Fakti

9 Май, 2018 17:29 2 087 10

Божидар, който преби медик: Майка ми умира, а той ме провокира

  • побой-
  • медик-
  • божидар

"Ти ли ще ми кажеш какво да правя?”, изрекъл фелдшерът от Спешна помощ, след което затръшнал вратата на жилището пред лицето на 35-годишния кърджалиец, който бе задържан за побой над медицинско лице. Това разказа самият задържан Божидар Д. в съдебната зала в Кърджали, където се гледаше мярката за неотклонение, съобщава 24rodopi.com.

Магистратите освободиха от ареста мъжа, налагайки му мярка за неотклонение „Подписка”.

„Клиентът ми не е бил на себе си. Баща му умира в ръцете му. Гледал го е на легло няколко години. Сега се грижи за майка си, която е на 78 години. Жената получила втори инсулт. Линейката е пристигнала след 15 минути. Жена от екипа се насочва към леглото в дома на улица „Юмер Лютви”. През това време фелдшерът започва да разпитва клиента ми с безброй въпроси. В същия момент той е притеснен и казва „Там е майка ми, влизайте да си вършите работата”. Следва отговор „Ти ли ще ми кажеш какво да правя?” и медикът затръшва вратата под носа му. Тогава следва реакцията на клиента ми. Той е с чисто съдебно минало, наскоро е започнал работа. Постоянно се е грижил за родителите си”, разкри служебният защитник на 35-годишния Божидар Д.-адвокат Бисер Самуилов.

Припомняме, че мъжът бе задържан на 5 май след сигнал за бит медик от Спешна помощ.

На 51-годишния фелдшер е бил нанесен юмрук, след което мъжът пада по стълби. Веднага след инцидента е бил настанен в Хирургичното отделение на болницата в Кърджали.

Божидар Д. пък бе задържан първо за 24 часа, а след това за 72.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    45 11 Отговор
    Само бой на тия. Обърнаха го на бизнес, ама работа да свършат няма. Разбира се, има е супер добри и отзивчиви лекари, но напоследък повечето са си за бой.

    Коментиран от #9

  • 2 Българин

    37 2 Отговор
    Който е кръстил улицата юмер лютви е за бесене !
  • 3 Тоягата

    36 5 Отговор
    Гледай братче какво се казва безобразие!!!! За един юмрук, 72ч. в ареста.!!!! Майка му ли ще скочи болна от леглото и ще избяга с него?! Малоумници са това в съдебната система. За 24ч трябваше случая да е затворен и толкова. На човека се налага една глоба и предупреждение, а на оня пуяк фелдшера курс по опресняване на как да се работи с хора под стрес.

    Коментиран от #6

  • 4 куку

    18 5 Отговор
    Като си знае работата медика- защо е в хирургията?
  • 5 1234

    11 12 Отговор
    Като бие лекаря да се оправя сам.Нали все пак трябва да знае какво му има на болния за да му помогне.На тоя Божидар като не му се приказва да е извикал ветеринарен лекар,той лекува без да говори.Тоя като отиде в сервиза да си прави колата нищо ли не казва на майстора,или и на него вика гледай си там работата.
  • 6 ники

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Тоягата":

    точно!
  • 7 Аааа

    13 4 Отговор
    Като чета коментарите , започвам все повече да се убеждавам , че голяма част от населението в БГ , заслужава да бъде лекувано от ветеринари ...
  • 8 Боби62

    10 2 Отговор
    .......що ли не се учудвам, че ни смятат за диваци и ориенталци.....ми то и поведението и държанието ни са като на такива !!!
    Срам ме е като чета коментарите подкрепящи насилието над медика . Дават ли си сметка коментиращите, че в случая е много важно да се получи информация от първа ръка за предисторията на състоянието на пациента / в случия много ми хареса примера с колата и автомонтьора от сервиза / за някого това може да е излишна загуба на време....но това е само привидно хората, които мислят с главите си а не ги използват да показват новите си прически или модни аксесоари ще ме разберат.....а останалите с прическите и аксесоарите могат да цвъкат минусите! Те и за това живеят...за да мразят.....аре стига съм плямпал
    че па са увлякъфффф
  • 9 Лекар-хирург

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    Ела удари ме мен ако си мъж. Избирате си жертвите които не могат да ви отвърнат. До сега съм ходил навсякаде и никой не ми е посягал.

    Коментиран от #10

  • 10 да не случиш

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "Лекар-хирург":

    Само един път ще те ударя и да искаш няма да можеш да отвърнеш...направо ще ти изключа централното....където си ходил просто не си случил