Отидете към основна версия

11 504 7

Кейт или Меган мразят британците?

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принц уилям-
  • кеймбридж

Херцогинята на Кеймбридж остава на първо място в сърцата на сънародниците си

Снимка: Shutterstock

Преди време стана известно, че между съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, и между тази на принц Уилям, Кейт Мидълтън, има неспокойна връзка. Твърди се, че след раждането на първородния син на Меган и Хари, бебето Арчи, отношенията между двете снахи се подобрили малко, но е факт, че щом едни жени не се харесват, то едва ли между тях ще може да се роди искрено приятелство.

Вероятно причината е фактът, че не им се иска да делят популярността и обичта на британците и между тях има известна доза конкуренция, пише jenata.blitz.bg. В крайна сметка обаче съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, не успя да се превърне в най-популярната личност, а съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън, я задмина в това.

Както пишат британските медии, позовавайки се на проведена анкета, херцогинята на Кеймбридж остава на първо място с голяма разлика, докато британците откровено не харесват Меган и я смятат за прахосничка. Маркъл прави скъп ремонт в имението си и носи изключително висок клас модерни рокли, докато, за разлика от нея, Мидълтън може да се появи на публично място с един и същи костюм и спокойно избира не само лукс, но и дрехи от по-евтини марки.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини