6 Юни, 2019 12:44 11 483 7

Кейт или Меган мразят британците?

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принц уилям-
  • кеймбридж

Херцогинята на Кеймбридж остава на първо място в сърцата на сънародниците си

Кейт или Меган мразят британците? - 1
Снимка: Shutterstock

Преди време стана известно, че между съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, и между тази на принц Уилям, Кейт Мидълтън, има неспокойна връзка. Твърди се, че след раждането на първородния син на Меган и Хари, бебето Арчи, отношенията между двете снахи се подобрили малко, но е факт, че щом едни жени не се харесват, то едва ли между тях ще може да се роди искрено приятелство.

Вероятно причината е фактът, че не им се иска да делят популярността и обичта на британците и между тях има известна доза конкуренция, пише jenata.blitz.bg. В крайна сметка обаче съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, не успя да се превърне в най-популярната личност, а съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън, я задмина в това.

Кейт или Меган мразят британците?
Снимка: Shutterstock

Както пишат британските медии, позовавайки се на проведена анкета, херцогинята на Кеймбридж остава на първо място с голяма разлика, докато британците откровено не харесват Меган и я смятат за прахосничка. Маркъл прави скъп ремонт в имението си и носи изключително висок клас модерни рокли, докато, за разлика от нея, Мидълтън може да се появи на публично място с един и същи костюм и спокойно избира не само лукс, но и дрехи от по-евтини марки.

Кейт или Меган мразят британците?
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Slazinger

    11 3 Отговор
    Ще го изместя веднага в другия крачол.
  • 2 😍😍😍

    17 8 Отговор
    Тая матовата става за сексове. Тоя бозавия смешник дали я оправя по 3 пъти на ден. Съмнявам сепорастналите деца отгледани в семейства с потекла нямат достатъчно тестостерон защото ги превръщат в лигльовци и са с единия крак на другия бряг или с двата но няма да им се позволи да нямат жена и наследник на трона. Жалка работа в 21 век ама верно тая американката черната ще и запаля чорапите ако имам възможност. После е много вероятно да слагаме рога на бозавия хомосексуалист, който не осъзнава че с неговото положение може да има почти всяка жена на света. Но той е възпитан с кодекса на джентълменството и принципите на правилно за пред хората поведение. Жалка работа верно. Херцози мерцози принцове кралици. По един задвратняк на всички и ги пращам да бачкат
  • 3 Циник

    25 6 Отговор
    Меган като всяка сиганка обича да се показва и парадира. Не гледате ли чернилките какви клипове правят по музикалните телевизии.
  • 4 Вааа

    8 1 Отговор
    Местим
  • 5 Хари...

    8 2 Отговор
    Голем сладур си...! Обичат Англия и още как, попадат на принцове...! Имат винаги усмивки, значи всичко е ок....!!
  • 6 Milovrab4e

    10 2 Отговор
    Кейт има класа.А англичаните очевидно си обичат монарсите. И големи вълнения по тоя въпрос.А Мегито...е, тя е американка, цветнокожа, актриса...абе в духа на крайно дясното-не е особено популярна.Модарно е да си враждебен към всичко чуждо, така че тя не прави изключение.
  • 7 Бъхливо старо врабче......

    2 4 Отговор
    Егати коментара...! Старост, нерадост...!