Отидете към основна версия

11 783 84

Секси блогърка предлага рецепта за смути със семенна течност в борбата с коронавируса (ВИДЕО)

  • блогърка-
  • семенна течност-
  • сперма-
  • смути-
  • коронавирус

Здравословна, безплатна и съдържа витамини и минерали

Снимка: Shutterstock

Докато експертите на Световната здравна организация (СЗО) съветват всички да мият редовно и старателно ръцете си или да използват дезинфекциращ препарат на основата на алкохол, някои хора са възприели по-нетрадиционни методи за предпазване от заразния коронавирус.

32-годишната блогърка и майка на две деца от Айлсбъри, Бъкингамшир в Англия, Трейси Кис съветва своите последователи да събират сперма, която след това могат да погълнат, за да поддържат имунната си система и по този начин да се борят с COVID-19.

Трейси Кис публикува видео в YouTube, в което информира зрителите си за предполагаемите ползи за здравето от консумацията на сперма на фона на пандемията. Вижте видеоклипа на Трейси по-долу:

Във видеото блогърката посочва още, че запасяването със сперма е чудесен "безплатен и алтернативен метод" за поддържане на добро здраве. Тя съветва зрителите си да я съхраняват в кубчета за лед във фризера си, след което могат да я добавят в смутито си от спанак, броколи и малко чушки. Тя твърди, че пие тази напитка поне четири пъти седмично.

Трейси използва запасите си от семенната течност на приятеля си и като маска за лице най-малко веднъж месечно, тъй като смята, че кожата ѝ изглежда млада, благодарение на това. И дори и на някои да им изглежда е странно, тази практика всъщност е здравословна, безплатна и съдържа витамини и минерали.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.

Свързани новини