Last news in Fakti

7 Септември, 2011 11:51 2 113 0

Радикална промяна за Hyundai i30

Корейският гигант Hyundai представи новото поколение на компактния си хечбек i30. По принцип предшественикът, който е на пазара от четири години, трябваше да претърпи лек фейслифт, но заради сериозния прогрес на европейските аналози корейците бяха принудени да прибегнат до радикална промяна на визията.

Снимките говорят сами по себе си, че новият i30 съвсем няма да изглежда простовато на фона на свежите Ford Focus и Citroen C4, например. Салонът също е основно преработен и вече изглежда далеч по-модерно и съвременно. На фона на предшественика обровеният корейски хечбек прави сериозна крачка в дизайнерско отношение.

Ако качеството на материалите в салона също е подобрено, то нещата определено ще си дойдат на мястото. Ниски цени обаче не се очакват. Повече подробности за тях и за техническите характеристики ще научим след седмица, когато в рамките на Франкфуртското автомобилно изложение ще се състои премиерата на обновения Hyundai i30.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА