Last news in Fakti

9 Юни, 2015 10:48 6 745 7

Лимузина за наистина големи момчета

  • big toyz racing

Американската компания Big Toyz Racing предлага за продажба уникален чудовищен камион в стила на Ford Excursion. Автомобилът е единствен по рода си и е оценен на $1 000 000.



Габаритната дължина на чудовището е 9.75 метра, височината - 3,65 метра, а широчината - 3.59 метра. Двете оси се намират на разстояние 7.1 метра една от друга. Теглото достига 6.8 тона.



Цялата тази грамада разчита за задвижването си на 8.5-литров бензинов V8 с мощност 700 к.с. "Лимузината" има четири управляеми колела, специално разработена трансмисия, спирачки и система за охлаждане на различните агрегати.



Мястото на водача е разположено в центъра на предната част, а в "салона" има седалки за пътници. Досега уникалният автомобил е използван за туристически разходки в пустинята край Лас Вегас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    1 1 Отговор
    Ей страшни са тези американци беее, все удивляват с нещо, с тези завиващи на всякъде задни колела е адски маневрена. 9 от 10.
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Excursion е толкова рядък автомобил, много трудно може да се намери запазен, а те го развалили за това нещо....
  • 3 hienata

    0 1 Отговор
    Аааааааааааааа, искам такова на газ!
  • 4 Кофти

    1 2 Отговор
    Поредната комплексарщина за американски селяни...

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Хайде стига

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кофти":

    Еми, хората един път живеят и може би искат да се наслаждават на живота, а не като такива като теб консерви, возещи се в дърти прантии и даващи акъл! Сега някои ще кажат, че в България няма добри заплати за такива по-нови или необикновени коли.. Ами Терминал 2 и си живей, като не ти изняся..! Не е нужно да хейтвате всичко ново, появило се на пазара!
  • 6 Не Кофти

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кофти":

    Който може, го може! Ти си хейтвай тука, но нали знаеш, "кучетата си лаят, кервана си върви"! "Bigger is better"! Аман от озлобени Ганьовци на всяка крачка!
  • 7 ПЕДАЛИ на колело

    0 1 Отговор
    Ще му махна задните седалки и ще си го пълня с дърва! Като за 1 милион $, толкова ..! :)