Last news in Fakti

29 Юни, 2015 15:10 2 502 1

MTM показа Audi A1 Quattro, вдъхновено от S1 Group B

  • audi a1-
  • mtm-
  • group b-
  • tuning

Германската тунинг компания, спецализирана в продукцията на VAG, ще зарадва феновете на великата рали Група Б. Идеята идва от Роланд Майер - собственик на MTM и бивш инженер в Инголщад, който иска да напомни малко за легендата. Аеродинамичният пакет и цветовете не са единственото, което напомня за великия автомобил, променил рали спорта завинаги с нововъведенията си.

Под предния капак на колата е и петцилиндровият двигател с неповторимия му звук. Мощността му ще достига 421 конски сили, като ще има и вариант с 443 коня и секвенциална скоростна кутия. Естествено освен променената мощност се очаква да има и нова спирачна система и окачване. Този сравнително лек мъник ще бъде дяволска играчка, на която и Валтер Рьол би се зарадвал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 М52

    0 0 Отговор
    Много добре изглежда пчелата и има доста обещаващи характеристики. Въпреки че съм фен на БМВ с удоволствие бих си купил такъв автомобил .