Last news in Fakti

9 Август, 2015 17:46 2 822 3

Volkswagen Polo стана на 40 години

  • vw polo-
  • 40 години
Volkswagen чества цели 40 години от създаването на модела Polo с ограничена версия. С времето малкият автомобил се превърна в определение за класа си следвайки големият си брат Golf. Почти всеки производител има модел с подобни характеристики, но малко достигат качеството на Polo. Ще бъдат произведени точно 1000 автомобила и в стила на модела към тях ще бъде подходено семпло. 
 
Отличителния белег ще бъде цвета под името Honey Orange Metallic, като до сега е използван само при Caddy и Cross Polo. Огледалата също ще бъдат в цвета на купето, стопавете ще получат нов опушен цвят, решетката на предницата ще бъде оцветена в черен пиано лак и надписи "Original" ще присъстват на отредени места, колкото и да е странно това за 2015-та година. 
 
Интериора ще се отличава със седалки подобни на спортния GTI модел, но в цвета на купето. За улеснение на шофьора ще се грижат климатроник, камера за обратно виждане, Front Assist и City Emergency Braking. Цената на Polo Original ще започва от 19.950 евро в Германия, като изборът от двигатели и скоростни кутии е много разнообразен.

Подробни технически характеристики за генерациите на Поло , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    0 1 Отговор
    никои не ги иска
  • 2 Гергана

    1 0 Отговор
    Глупости! Моята е от кр. на 2003 г. и съм много доволна!
  • 3 Георги

    0 1 Отговор
    да защото си жена