Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 10:01 4 577 3

Всъдеходна визия за комбито на Skoda Fabia

  • skoda-
  • fabia-
  • combi-
  • scoutline
Чехите от Skoda продължават да разширяват моделната си гама. След представянето на Rapid Scout Line, преди месец на автоизложението във Франкфурт, сега хората от Млада Болеслав показаха и пакета ScoutLine, който ще бъде достъпен и за малката Skoda Fabia.
 
По-конкретно става дума само за комби версия на Fabia, псевдовсъдеходната версия на която ще е налична при дилърите от началото на следващата година. В набора ScoutLine влиза цялостен защитен обвес, изработен от матова пластмаса и покриващ долната част на купето и надкалниковите арки, както и имитация на подкартерна защита.
 
Към пакетът спадат още различни 16- или 17-цолови лети джанти. Иначе чехите не са предвидили никакви изменения по ходовата част и основните възли и агрегати. Дори и клиренсът не е увеличен. С пакета ScoutLine ще може да се поръчва дори и базовата Fabia Combi, разполагаща с агрегат с мощност 75 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 1 Отговор
    Айде - поредната имитация на ВАГ Трупата!

    Ама поне правилно са го представили журналистите в случая - "псевдовсъдеходната версия" "както и имитация на подкартерна защита"!
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Не е лоша Skoda-та

    Коментиран от #3

  • 3 234

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Защото прилича на БМВ, нали? Ха, ха.
    Шегичка... Ами стандартна е, но като отиде човек до вилата, няма да си очука калниците и броните.
    Доста добре изглежда, особено в този цвят.