Last news in Fakti

20 Октомври, 2015 14:47 16 705 12

Китайски работник разкри новото голямо комби на Volvo

  • volvo-
  • v90-
  • s90-
  • xc90-
  • norev
Китайски работник разкри новото голямо комби на Volvo - 1

Сайтът CarNewsChina публикува снимки на умален модел на следващото поколение Volvo V90. Комбито в мащаб 1:43 е изработено от китайска компания по поръчка на френския производител Norev.

Според CarNewsChina играчката е част от пилотна серия от 2 000 колички. Била открадната от работник в завода, който пуснал снимките в нета. Историята напомня за първата поява на новия флагмански седан на шведите, чиято външност също бе разкрита под формата на умален модел.

Дуетът Volvo S90 и V90 ще замени сегашните S80 и V70. Седанът ще бъде представен първи до края на годината. Все още не се знае кога ще дебютира комбито.

И двата модела ще бъдат построени на модулната платформа SPA, върху която е изграден всъдеходът XC90. От него S90 и V90 ще заемат също четирицилиндровите турбодвигатели и хибридната силова установка с мощност 400 к.с.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW oldschool

    1 1 Отговор
    krajbata na dizain si lichi ot daleko jalko za volvo

    Коментиран от #12

  • 2 китаецо

    2 1 Отговор
    Да живее КНР,че без тях една кола не можем да сглоби ме.
  • 3 спе ец

    1 0 Отговор
    ПР-те на компаниите вече се чудят, как да измислят, така че да си промотират/рекламират моделите. Поредният пример за такава кампания за да ги има след това такива статии и безплатна рекламка по цял свят. Иначе струва скъпо. Няма нищо случайно ;)
  • 4 VOLVO

    1 0 Отговор
    VOLVO and others!!! Различни от всички останали, не знам къде виждате кражба на дизайн.

    Коментиран от #5

  • 5 georgi

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "VOLVO":

    da taka e tova e kolata
  • 6 Кайман хърделист

    0 0 Отговор
    ОМегакиселото грозде! Чудя се отговора на 4х4 комбитата в стил XC70 как ли ще изглежда
  • 7 Владо

    1 0 Отговор
    Преди време ми се удаде възможност в един неголям шведски провинциален град да се повозя на едно такси - Volvo V70. Беше на вид новичко и шофьорката го караше с ниска скорост - най-много до 60. Направи ми впечатление, че окачването отпред много тропаше, въпреки че настилката беше добра.
    Признавам си, този модел все още много ми харесва, но се чудя дали да заложа на него. Може ли някой да ми даде мнение дали това тропане е "стандарт" за комбито или просто съм случил на калпаво такси.
  • 8 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Карам старото голямо комби на Волво. Не отричам, че съм привърженик на марката, което значи, че съм доволен. Това не ме прави напушен фен и не ми харесва, че ме зарибяват със снимки на пластмасови колички, проект за коли, които още не съществуват.
  • 9 бай Иван

    0 0 Отговор
    За съжаление новите Волва нямат нищо общо с качеството на старите!
  • 10 Иван Радев

    0 0 Отговор
    и аз като фен на марката и собственик на два броя комбита също мога да потвърдя, че колата я бива. единственото, което ми е трудно да преглътна е, че са решили да махнат отвесната пета врата, но пък може би на живо ще изглежда по-добре.
    иначе доколко са боклуци и се чупят… за съжаление не останаха коли, които да не се чупят — или си късметлия, или не си. но едно е неуспоримо — кеф цена няма. ако искаш да се возиш в комфорт и седалката да не те прави отливки по гърба ти, то със сигурност трябва да си платиш съответната цена за това.
  • 11 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Ако ще е комби поне да е с такива размери
  • 12 Ghost

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "BMW oldschool":

    Ти може да идеш се прегледаш ! Сериозен съм.
    Нямаш си и на представа колко нови коли предимно немски,имат видими прилики с ненадминатия дизаин на VOLVO и SAAB !
    Само да посъбера още някои лев и фърлям моята немска кочина и вземам нещо скандинавско !