Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 07:15 2 875 3

1.5-милионният Fiat 500 слезе от поточната линия

  • fiat 500

Малкият и симпатичен модел на компанията, който е превъплъщение на класическия 500 подобно на Mini се превърна в хит още с пускането си в продажба. Във вчерашния ден автомобилът, който носи цифрата 1500000 в себе си напусна поточната линия и се отправи към бъдещия си нов собственик някъде из Франция.

Специалният Fiat е в нивото на оборудване Pop и се задвижва от 1.2 литровия двигател с мощност от 69 конски сили. Производството на обновения модел започна наскоро и в завода на компанията в Полша. Външно разликите на фейслифта са трудно забележими, но отвътре са извършени редица изменения, като в централната конзола се помещава и нов 5 инчов тъч дисплей с нова мултимедийна система UConnect. Преди месец той бе представен и на провелия се в столицата мащабен автосалон.

Всичко за Фиат 500 , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    3 1 Отговор
    Единствения фиат които ми харесва, страхотен мъник......
  • 2 Kglkhv

    0 3 Отговор
    Ковчег
  • 3 Боромир

    1 0 Отговор
    За мен не става, но за дамите е прекрасен автомобил.