Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 16:46 1 721 5

Abarth планира по-мощни варианти на електромобила си

  • abarth-
  • fiat-
  • fiat 500-
  • fiat 500 e

Той вече е в разработка

Abarth планира по-мощни варианти на електромобила си - 1

Преди няколко дни ви разказахме за първия изцяло електрически Abarth, който дебютира като модифицирана версия на познатия електромобил Fiat 500e. Още при премиерата си, колата не изуми със своите технически характеристики, а сега стана ясно и защо това е така. Изпълнителният директор на Fiat – Оливър Франкоис разкри, че компанията ще покаже още по-мощна модификация.

Той сподели, че тя дори вече е в разработка, което означава, че съвсем скоро можем да видим и нейното представяне. Все още не е ясно какви ще са техническите характеристики, но очакваме хечбекът да предложи по-бързо ускорение до 100км/ч и още по-добри времена на писта.

Заедно с това стана ясно, че в бъдеще ще видим и още електрически модели на френската марка, като това ще се случи с по-голямата част от гамата на Fiat. От компанията споделят, че всички модели имат потенциала за такава версия, но не всеки от тях ще е търсен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оооооооо ДА

    4 0 Отговор
    ДА ДА !!!!!!
  • 2 Интерсува ме не за колко достига 100

    4 0 Отговор
    Абе това е електрически автомобил. Ускорението не му е проблем. Всички електрчки ускоряват добре.
    По ми е важно да кажете с едно зареждане колко е пробега, колко време е необходимо за зареждане, колко е гаранцията на батерията. Има ли модификации с по - голяма, с повечко капацитет батерия?
  • 3 Джеймс

    6 0 Отговор
    ...и още електрически модели на френската марка... Аз пък мислех, че е италианска марка?

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джеймс":

    Правилно мислите . Някой се е объркал.
  • 5 Оливър Франкоис?

    3 0 Отговор
    Като Франкоис Митеранд?
    Няма ли редактор, за Бога братя?