Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 07:15 5 360 14

Първите Bentley Bentayga ще са лимитирани

  • bentley bentayga-
  • first edition

Колкото и странно да звучи заглавието свързано с първия SUV модел на компанията, то е факт. Първите 608 броя - съответстващи на мощността на Bentayga ще бъдат пуснати, като лимитирана серия наречена First Edition. Явно британската производител не смята, че най-мощния, най- бързия и най-луксозен SUV на пазара за достатъчно ексклузивен.

Задвижващия агрегат на Bentayga е познатия от другите модели на компанията 6.0 литров W12 двигател, който естествено е претърпял промени за достигане на тази мощност и от към икономичност, колкото и нелепо да звучи това за словосъчетанията 6.0 литров и битурбо.

Бъдещите собственици ще бъдат зарадвани и с лимитиран часовник от дългогодишния партньор на компнията - Breitling, като са предвидени мъжки и дамски модел. Цената, на която ще се продава луксозният модел ще бъде впечатляващите 230 хиляди долара.

Според компанията с First Edition те са създали най-доброто изразяване на духа на Bentayga, той е снабден с пакет от впечатляващи екстри, които тържествено отбелязват пионерската натура на Bentayga и неговите способности. 

Подробни ТТ данни , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трифонов

    1 0 Отговор
    Е, ужасно е просто! И отвън и отвътре. Скъпи материали, безспорни традиции в производството на свръх луксозни автомобили... но това на снимките и просто ужасно. Това може да отива само на 60 годишен милиардер без каквото и да е отношение към автомобилите. Вероятно клиентите на това... нещо... ще са точно такива. Е, разбира се, и няколко български престъпници ще си го купят... Гледам го и не вярвам на ушите си! Би могло да бъде поредният неуспешен опит на руснаците за добър автомобил.

    Коментиран от #2

  • 2 Spewn1

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трифонов":

    Тоя автомобил се купува само по една причина - "Вижте колко много пари имам".
  • 3 Кольо Камиона

    0 0 Отговор
    Ще се купува добре в Русия, Дубай и Китай. Може и някой наш "бизнесмен" да се изхвърли.
  • 4 Телевизора на Елвис

    1 0 Отговор
    Хм. Поредния глобален продукт. Да, с много скъпа боя, много скъп интериор и джанти, но в дъното на нещата всеки технически грамотен човек с набито око ще забележи кой модел стои. Добре че и баровците на днешното време са същите фалшификати, та ще се харчи добре каляската.
  • 5 нерезчето

    0 0 Отговор
    Задницата са я омазали тотално.
  • 6 stenly

    0 0 Отговор
    Много добре са го напудрили Кайенът...
  • 7 Грозно

    1 0 Отговор
    Мноооого грозно
  • 8 Milen

    1 0 Отговор
    Бентли Бенщайга
  • 9 w222

    1 1 Отговор
    българите освен да завиждате за нищо друго не ставате затова и България е в такова положение.вместо да правите пари за да може да си купувате каквото си харесате вие само плюете по богатите и успели хора и по скъпите и хубави неща

    Коментиран от #11

  • 10

    1 0 Отговор
    Тотален провал откъм външен дизайн.....
  • 11

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "w222":

    Нали знаеш, че в България да имаш качества и образование не значи че ще успееш, тука се забогатява по-други линии...... Звучиш ми доста наивно, но има време ще ти станат ясни много работи.....

    Коментиран от #12

  • 12 w222

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от " ":

    няма значение по какъв начин забогатяват хората важно е че забогатяват,а това че 90% от българите не знаят как да изкарват пари си е техен проблем

    Коментиран от #13

  • 13 Трифонов

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "w222":

    Тук не става въпрос за богати и бедни. АЗ съм БОГАТ човек... особено за стандартите на България. Ставаше въпрос обаче, че само човек, напълно опериран от усещане за стил и елегантност, както и без абсолютно никакъв вкус, може да предпочете тази грозотия пред... например... ТВОЯТА любима, мечтана, но за съжаление завинаги единствено в мечтите ти останала, w222. Обсъждаме единствено естетически категории. Грешиш също така много сериозно, ако наистина вярваш, че няма значение КАК забогатяваш. Има огромно значение, главно във връзка с въпроса, колко време ще останеш богат. Убеден съм, сигурен съм... че любимият ти филм е "Вълкът от Уолстрийт". И за този олигофрен очевидно не е имало значение КАК ще забогатее. И колко години остана богат? Точно... осем. Казват, че и след като излязъл от затвора, пак бил добре. Хм... ама не казват колко точно, нали?! Та така, важно е не само да станеш, но и да останеш богат до края на живота си. А в България, особено забогателите по принципа "няма значение как", рано или късно се оказват нагъзени в килията или в изгнание. Я вижте Цветан Василев. Някой предполагал ли е някога, че толкова богат човек, днес ще живее в изгнание... в Сърбия и с най-различни средства ще се опитва да опази поне нещичко от богатството си? Едва ли. Вече му бе отнето най-важното - бизнесът - онова, което го правеше от богат по-богат. И атаката продължава и по отношение на останалото. И очевидно няма да спре, докато не му остане ни-щич-ко! Та, заради тези работи, има огромно значение КАК забогатяваш. Трябва да става на солидна основа и относително законно, защото в противен случай, рано или късно съвременната "демократична" държава, просто... ТИ ГО ВЗИМА. И то по решение на Прокуратурата, Съда и КУИППД.
  • 14 баровеца

    0 0 Отговор
    порачах си 1бр. да го карам на село . прилича ми за москвич .
    6 литра турбо с гуми 285 - евала