Last news in Fakti

26 Януари, 2016 09:15 2 290 2

И Mahindra пуска всъдеходно купе

  • mahindra & mahindra-
  • xuv aero-
  • xuv 500-
  • pininfarina-
  • ню делхи 2016
И Mahindra пуска всъдеходно купе - 1

Индийският производител Mahindra & Mahindra разпространи дизайнерска скица на нов концептуален кросоувър със скосена линия на покрива. Премиерата на XUV Aero ще се състои на изложението Auto Expo 2016 в Ню Делхи в началото на февруари.

Прототипът е създаден в Индия от местното дизайнерско студио на компанията. По непотвърдена информация XUV Aero е построен на платформата на 4.6-метровия кросоувър XUV 500 с 2.2-литров турбодизел със 140 коня.

И Mahindra пуска всъдеходно купе

Mahindra XUV Aero най-вероятно ще се превърне във флагманско SUV за марката. Прототипът ще демонстрира най-актуалните технологии на индийския производител, включително изцяло нова мултимедийна система.

В края на миналата година Mahindra & Mahindra изкупи контролния пакет от акции (76.06%) на Pininfarina. Индийците планират да инвестират в легендарното италианско ателие €20 млн. и да предоставят на кредиторите гаранции за €114.5 млн.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Скици и аз мога да чертая, особенно с комп. програма!
    Нагледали сме се на нереализани проекти, концепти, и т.н. маркетингови измишльотини!Балъците кълват, производителите се пълнят с пари.
    Особенно показателен е фактът, че собствениците на фиат си мислят, че карат малко ферари!
  • 2 Нов чо

    0 0 Отговор
    Ако беше на салфетка щеше да е по достоверна информацията.)