Last news in Fakti

7 Юли, 2016 07:15 16 661 2

"Ръждясало" Porsche Cayman GT4

  • porsche cayman gt4

Преди време ви показахме едно много различно и отличаващо се Porsche GT3 облечено в красивата, но ръждива окраска на Martini Racing. Това явно е вдъхновило и собственика на малкото братче на най-острата сабя на германците - Cayman GT4. Автомобилът оригинално е бил поръчан в бяло - един от четирите цвята, в коите се предлага GT4, но явно това е доскучало на притежателя му с дългото име Томас Майкъл Торни Грувс и той му е придал голяма порция оригиналност, доколкото това е възможно за такава расова машина.

Според източници за дизайна отговаря човекът създал и този GT3 - калифорниецът Skepple. Отговорни за сложния монтаж са базираните в ангийския Манчестър - R&A Prestige Wrapping. За разлика от повечето паркетни шофьори на подобни автомобили, Томас вече е участвал с автомобила на две пътни ралита.

Cayman GT4 използва значително количество от окачването на GT3, като към него включваме и спирачките, но без завиването на задните колела. Двигателят е атмосферен шестцилиндров боксер от предпоследното поколение на Carrera S и разполага с 385 конски сили - предостатъчни за огромни порции забавление, както на пътя, така и на пистата.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    1 1 Отговор
    Моите 11 Мерцедеса W140 са всичките с такава ръждива окраска, с такъв тунинг съм ги купувал от моргите.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.