Last news in Fakti

7 Юли, 2016 18:22 5 587 3

Прототипът на BMW Z5 отново кръстосва улиците

  • bmw z5-
  • toyota supra

Фотографите на CarPix успяха да заснемат автомобила, който се очаква да бъде заместник на BMW Z4. Според много от критиците названието му ще бъде Z5, но това все още е непотвърдено от мюнхенския производител. Това, което знаем обаче, е че автомобилът се разработва заедно с Toyota и за японците това ще бъде база за следващото поколение на легендарната Supra.

При германците от BMW автомобилът ще бъде с мек покрив, но при самурайте, той ще бъде само и единствено купе, не е изключено в по-късна фаза да се появи и Z5 coupe. Освен общата платформа се очаква двата автомобила да споделят и двигатели, като според нас те ще идват само от страна на баварците. 

Според слуховете Z5 ще се изкачи малко по-нагоре в класовете и ще се доближи до 6-series кабрио, като това ще бъде част от стратегията за вкарване на по-малък от него модел наречен Z2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Много грозна визия.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 мммдааа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Роман Ценов":

    Ти сам каза, че си на 68 години. Освен публичния друго ползвал ли си , че да се изказваш бре!
  • 3 мхм

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роман Ценов":

    Кисело грозде...