Last news in Fakti

9 Септември, 2006 19:28 3 353 1

Teschner XL II

  • teschner-
  • teschner xl ii-
  • caravan salon

Баровците по света, които вече са отегчени до смърт от пътуването със самолет, вече разполагат с още една възможност за безметежни пътешествия по световните пътища. При това без да се лишават от комфорта на разточително обзаведеното си и просторно жилище. Рецептата за тяхното доволство е изнамерена от фирмата Teschner, която в рамките на традиционното изложение Caravan Salon, представи своята най-нова гордост - XL II. Дългото четиринадесет метра чудовище е приютило в себе си екстри и лукс, които биха впечатлили дори привикналите към всякакъв разкош монарси и милиардери с тлъсти сметки.

Така например подът на мобилното жилище е покрит с най-качествен и фин мрамор, но пък за банята са подбрани специални плочки от гранит. В хола и спалнята отдих за морни тела предлагат мебели от тиково дърво, инкрустирани със злато, платина, сребро и прочие от най-скъпите метали в света. На този фон естествената кожа в топли и приятни цветове остава малко на заден план, но един поглед е достатъчен да ви убеди, че и тя прекрасно пасва в цялата тузарска хармония, царяща наоколо.

Що се отнася до автомобилната тематика при Teschner XL II, то там си заслужава да се отбележи, че задвижването е поверено на дизелов агрегат с мощност 500 к.с. В оборудването присъства и шестстепенна автоматична предавателна кутия. Куп улеснения са предвидени и за простосмъртния, от когото се очаква да управлява цялата тази грамада. Животът му на пътя се облекчава от ксенонови фарове, фарове за мъгла, термоизолирани стъкла, централно заключване с дистанционно управление, огромен багажник на покрива и теглич, на който може да се закачи ремарке с маса до 9 000 кг.

Цената на целия този разкош на колела пък е “само” 1.7 милиона евро!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОШАЧА

    0 0 Отговор
    ДЕЙСТВИТЕЛНО Е ШОКИРАЩО КАТО РАЗМЕР ЗА КЕМПЕР ОБАЧЕ НЕ БЕШЕ ЛОШО ДА ИМА ПОВЕЧЕ СНИМКИ ! ИНТЕРЕСНО КАК ЛИ ИЗГЛЕЖДА ОТ ВЪТРЕ ЗА ТОЛКОВА ПАРИ ... !???