Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 13:37 19 652 5

Парадокс с продажбите на новото Ferrari

  • ferrari-
  • ff-
  • neiman marcus
Новото Ferrari FF с каросерия от типа Shooting Brake и двойно задвижване предизвика истински фурор още с появата си на бял свят. Сензацията идва от факта, че до този момент компанията не е произвеждала сериен модел с 4 задвижващи колела. Всички досегашни серийни автомобили на Скудерията са с предаване на въртящия момент само към задната ос. 
 
В САЩ автомобилът се разграбва като топъл хляб, а в момента са продадени екземплярите за половин година напред. Сега производството на фабриката от Маранело пък е заето с някаква "скромна" поръчка от 80 Ferrari-та за някой от арабските шейхове, което може да забави поръчките на FF за САЩ още повече.
 
Така че липсата на новото FF на щатските пазари е осезаема. И точно в този момент търговската верига Neiman Marcus пусна своя нов каталог за предстоящата Коледа. Най-интересното в него е, че там се предлага Ferrari FF на цена от $395 000. Всеки може да си поръча, но бройката е ограничена. От Neiman Marcus гарантират доставка до максимум шест месеца.
 
Всъщност това е, образно казано, специална серия от десет бройки, поръчана отдавна от търговската верига. Десетте автомобила са боядисани в сив цвят Grigio Caldo, а в салона има специална табела с номер от лимитираната серия. В 450-литровия багажник има кожена пазарска чанта, изработена от същата кожа, като тази в салона.
 
Парадоксалното в случая е, че автомобил от лимитираната серия Neiman Marcus може да бъде доставен по-бързо отколкото стандартно Ferrari FF. Иначе разлика има и в цената. В американските дилърски центрове на марката FF се предлага за $359 000, но разликата в цените едва ли притеснява желаещите да притежават суперкомбито.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Crusible

    5 1 Отговор
    Ей, хората какви истински проблеми имат, а ние тука си мислим, че имаме проблеми!!!
  • 2 Атанас Велики

    2 3 Отговор
    Леле колко ще ме е яд ако си взема това пред една Италийка за 215 хиляди долара (САЩ)! Болни хора! Както каза Crusible - хора с проблеми!
  • 3 xexexexe

    3 1 Отговор
    Bilo grozno a vikaha nqkoi.Bahahahah karai golfa .
  • 4 veria

    2 2 Отговор
    bravooo.famoznooo izkazvane kolega.bravo
  • 5 Jesika

    0 0 Отговор
    Куцката си е добре до това Ferrari