Last news in Fakti

6 Януари, 2017 17:27 12 110 19

Най-мощното Bentley на всички времена

  • bentley-
  • continental gt-
  • continental supersports
Най-мощното Bentley на всички времена - 1

Continental Supersports е най-мощният и бърз сериен автомобил в историята на Bentley, хвалят се от британската компания. Новата модификация има форсиран до 700 к.с. 12-цилиндров двигател с два турбокомпресора.

Най-мощното Bentley на всички времена

Шестлитровият W-образен агрегат захранва четирите колела с 1 016 Нм през осемстепенна автоматична трансмисия в съотношение 40:60 в полза на задния мост. Въпреки внушителното тегло от 2 750 кг автомобилът ускорява от място до 100 км/ч за 3.4 секунди и вдига 336 км/ч.

Най-мощното Bentley на всички времена

От Bentley обещават и открита версия на Continental Supersports, която ще тежи още повече. 2 900-килограмовото кабрио ще лепи стотака за 3.7 сек., а максималната скорост ще достига 330 км/ч.

Най-мощното Bentley на всички времена

Новата модификация е снабдена със система за контрол на тягата от хардкор версията Continental GT3-R. Британските инженери са охлабили и хватката на тракшън контрола.

Най-мощното Bentley на всички времена

Сред останалите особености на Supersports си струва да се споменат 21-цоловите джанти с гуми 275/35, въглеродно-керамичните спирачки, различните аеродинамични елементи от карбон и спойлерът на задния капак. Цената ще бъде обявена по-късно.

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена

Най-мощното Bentley на всички времена


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 9 Отговор
    Семеен автомобил? С 2 врати? Светът наистина е откачил, тотална идиокрация. Въобще не знам махането на врати да има нито едно предимство, но дори и да има, ако искаш да направиш семеен автомобил, махането на врати е последното нещо, което да направиш.
  • 2 Брат ми

    7 0 Отговор
    Къде пише,че е семеен автомобил???
  • 3 2222

    5 1 Отговор
    Арна е, арна дори и с една врата да е пак е супер
  • 4 копеле

    8 0 Отговор
    .аси като чук е, много ма кефи
  • 5 Шляхтиц

    3 2 Отговор
    Нещо съвършено и красиво, погледнато от всякъде. Само се надявам фирмите, продаващи този автомобил, да изискват от купувача удостоверение за успешно преминат курс на обучение за управление на този автомобил. Не искам и да си представя тези седемстотин конски сили да попаднат в ръцете на необучен шофьор.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Джонката

    10 0 Отговор
    Хората имат осветени пътища, култура на шофиране не е направен за нашите джикити за еврипейските джентълмени е направен.Тръгнал бай Ганьо Бентли да коментира коментирайте си там разни вектри асти голфове каквото си имате за бентлито има кой да коментира то от снимка не се коментира за снимка има фото форум там идете.
  • 7 Чичу Ади

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Шляхтиц":

    Това удостоверение се нарича Свидетелство за управление на МПС от категория "С". 3 тона и 700 коня са мечтаните автомобили от собствениците на бензиностанции. Да не говорим, че това си е жив ковчег. Бентли наистина правят най-луксозните коли, но с този Континентал освен да вземат парите на Гейлосаните футболисти и арабските чалми, друго не вярвам да целят. Както казва един водещ в авто предаване, за чии уй са ти карбонови лайсни, когато колата тежи 2 тона(в случая са 3 тона). Направо да ги позлатяват и поплатиняват и да искат по 10-20 милиона на парче.

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Кобрата

    12 1 Отговор
    Уникално е Bentley-то! Много радва!
  • 9 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Шляхтиц":

    Работя на бензиностанция в Германия и до нея има автосалон на бентли.Та само да ти кажа ,че като ги прибират от пробно шофиране ги зареждат а шофьорите им са повечето 20-тина годишни момчета.
  • 10 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Чичу Ади":

    А на тебе ще отговоря,че идея си нямаш колко богати хора има по света и то не само араби и спортисти.Виждал съм хора(в Германия) които притежават примерно цели улици с къщи от които получават наем и т.н.Примерно в града в който работя преди година две почина една жена,която притежаваше(по точно наследила от мъжа си) 30 % от BMW.И те така.....

    Коментиран от #11

  • 11 Чичу Ади

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Абе .... Това, че работиш на бензиностанция в Германия ли те направи такъв естет? Аз където съм живял, ти дори не можеш да си помислиш да отидеш. Зареждай Бентлитата с бензин и не се прави на много оборотен. Вземи прочети малко, кои са най-масовите собственици на коли, като Бентли.

    Коментиран от #13

  • 12 Иван

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Чичу Ади":

    Забравих да ти кажа,че моята шефка,която по немските стандарти не е богата кара чисто ново ауди тт за 70000 евро.Просто камбанарията от която гледаш е много ниска,ако ме разбираш.
  • 13 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чичу Ади":

    По маниера ти на писане прецених колко ти е умственият багаж.А къде всъщност си живял ако не е тайна?И какво си работил там?Лека нощ.

    Коментиран от #14, #16

  • 14 656

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Честит имен ден Ванко

    Коментиран от #15

  • 15 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "656":

    Благодаря.
  • 16 Чичу Ади

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Извинявай за малкото ми умствен багаж.... Ти сигурно си академик-бензинджия! Ако ти беше акъла за колкото претендираш, трябваше работниците ти да карат "чисто ново Алуди ТТ за 70000 ойро".
    Впрочем това Алуди да не е ABT тунинг, че нещо не ми се връзва тая цена с ТТ. И пак да ти напомня, че гледам не си възприел. Моята камбанария се намира в космоса, сравнена с пистолета на бензиновата ти колонка. Да си слагаш маска, когато зареждаш колите, че от изпаренията на бензина си се окамбанарил сериозно.

    Коментиран от #17

  • 17 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чичу Ади":

    С допълнителните екстри колега,с доп. екстри.И не зареждам колите ,касиер съм.Но ти би трябвало да знаеш,че в Германия в 99% от случаите си зареждаш сам.Нали много беше изръшнал света.Та кажи,още чакам да кажеш къде си бил и какво си работил?!Впрочем едната ми колежка кара Рено на 1 год.,другата 6 мес. Дачия Дустер,друг колега е с 2 год.VW,а последният е с 2 год.БМВ.А аз се каня скоро да си взема Ауди А5 от лизинг (на вноски разбира се).А ти злобей колкото си искаш,хич не ми пука.

    Коментиран от #18

  • 18 Чичу Ади

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иван":

    Не злобея бе Ванко. Просто багажа ми е толкова, нали знаеш. Та алудито значи е с екстри от АВТ или си е цяло RS. Само скъсаняк може да си мечтае за нова кола на лизинг. Никой успял човек не живее робувайки на банките. За твое сведение, продължавам да ръшкам света, като приключа, ще ти пиша къде съм бил и какво съм правил. И не забравяй, че караш половин България да се гордее с твоето касиерство!

    Коментиран от #19

  • 19 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Чичу Ади":

    Даже и руски знаеш,браво.Да не обикаляш света ,който се намира между Урал и Чукотка-т.е.Сибир.Я ми кажи като си падаш по статистиките колко процента си купуват новите коли кеш.И аз не казах на лизинг,а от лизинг.Ама ти май не разбираш разликата......Между другото ти имаш ли кола или още искаш колата на тате?