Last news in Fakti

10 Януари, 2017 22:30 5 931 4

BMW 1-series с много изненади

С излизането си от завода, купето на първа серия бе своебразно продължение на култовото Е30. В оригинален вид, най-мощните версии на 1-ва серия на BMW бяха снабдени с шестцилиндров турбодвигател, което обаче, влизаше в леки противоречия с хардкор феновете на марката. Те са свикнали да виждат атмосферен двигател, който благодарение на единичните дроселови клапи, реагира моментално на натискането на газта. Освен това, той добавя звук, който сме свикнали да чуваме само по пистите и рали отсечките. Това е достатъчно основание за собственика на тази великолепна "единичка" да прибегне към блестящия 4.0-литров атмосферен S65 двигател от M3 E90/92. За да бъде гаргата рошава, той избира и кит за увеличаване на кубатурата от специалистите Dinan, като след всички подобрения мощността достига до малко над 500 конски сили. Те обаче, не спират до тук - външен пакет от 1М, регулируемо окачване, частична предпазна клетка и много карбон, който включва и джантите, допълват представянето на автомобила. Малко и леко купе със задно предаване и атмосферни 500 коня, какво му трябва повече на човек?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    3 0 Отговор
    Просто едно BMW!!!!
  • 2 Желю

    5 2 Отговор
    Да си живи и здрави всички каращи марката, преди всичко карайте внимателно и не се връзвайте на задръстеняци караци японски варели, те не са виновни, просто не са се качвали на подобна кола даваща емоция, а не просто транспортно средство..
  • 3 Bmw Shit

    1 4 Отговор
    Емоцията да затъваш във всяка малка преспичка и да се пързаляш на всяко парче сняг , докато останалите автомобили минават покрай теб . Наистина несравнима емоция , пожелавам го на всеки Бмв фен .
  • 4 111

    1 2 Отговор
    Грознее тая единица