21 Февруари, 2017 07:15 3 810 7

Горещ Yaris с повече от 200 коня от Toyota?

Японския производител ще отбележи подобаващо завръщането си в един от най-големите шампионати - WRC с хотхеч, който много фенове по света очакват от дълги години. За последно това бе тривратата Corolla. Сега обаче, става въпрос за Yaris, който ще има завидна порция мощност.

Според компанията, той ще бъде оборудван с 1.8-литров турбодвигател и мощност от над 210 конски сили и ще носи добавката GRMN, която пък идва от Gazoo Racing Masters of Nurburgring, а може да се нарече и заплаха към германските хечбекове.

Промените са типични за автомобили от този клас - нови по-агресивни брони, снижено окачване, 17-цолови джанти и централноразположен ауспух. Автомобилът ще се изправи срежу конкуренти от рода на VW Polo GTI, Clio RS, Corsa OPC и 208 GTI, но ще разберем повече след премиерата му на автосалона в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    6 1 Отговор
    Поне да не гори масло като бенве!

    Коментиран от #3

  • 2 Тоуота

    4 1 Отговор
    Бмв няма нищо общо със здравината на тойота.Този модел на ярис е много добър.По принцип не харесвам ярис ,но новия им модел е със страхотно качество .Общо взето безпроблемна кола.А тази врц версия ще е трепач.
  • 3 морса

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "корса":

    Каза го човек, каращ марка, която харчи предимно масло...
  • 4 мъжкар

    3 3 Отговор
    Тая малка щайга която тежи по-малко от тон с тоя мощен двигател по нашите скапани пътища ако вдигнеш повече от 140 с това и направо си се обърнал.
  • 5 гощо

    3 2 Отговор
    Не се превъзбуждайте!!! Тойота за европа не е това което беше! Зглобени в Турция и дават доста проблеми!!! Един от много сериозните е,че палят съединителя!!!

    Коментиран от #6

  • 6 до гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "гощо":

    Гоше, добре, че дори в Турция не ги "зглабят" такива като теб, че съвсем щеше да погине тази марка и току-виж сме получили някоя Tuyota.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.