Last news in Fakti

4 Март, 2017 22:30 6 194 7

BMW загатнаха за новата X3-ка

От BMW решиха да подскажат за новото поколение на средноразмерния си SUV по начин, по който само те биха подходили - с голяма доза снежни забавления. Автомобилът определено има гласови възможности, като несъмнено двигателя е шестцилиндров 3.0-литров турбо, но естествено не очакваме да бъде единствения в гамата. Предходните две поколения така и не получиха истински M модел и може и това най-после да се случи и монхенци да зарадват своите фенове с още един спортен SUV, който да бъде по-лек и по-поврътлив от X5M. Очакваме това да бъде една от интересните премиери на Баварците на автосалона в Женева, заедно с дългоочакваното ново M5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    1 11 Отговор
    Бутам, мия и лъскам всякакви х5-ци - от х3 до х7, за безпари бе батета
  • 2 АМАН ОТ ЛЪСКАВИ НОВИ ПЛАСТМСОВИ МОДЕЛИ

    6 5 Отговор
    АКО ЩЕ И ДО ЛУНАТА ДА ЛЕТИ КО ЗАНИМАВАТ БЕДНИЯ НАРОД.ЯСНО Е ЧЕ ЦЕНОВО Е НЕДОСТЪПНА ЗА БОЛШИНСТВОТО НАРОД.
  • 3 onq s konq

    9 6 Отговор
    Комшията има такава същата и откак си я зе не се говори с него така се е надул
  • 4 Брата на конья

    6 0 Отговор
    Брат ми днес е на кеф, не хейтва много. Ще да е един вид своеобразен рекорд да запише толкова плюсчета. Натискайте колеги , дайте му кураж
  • 5 Бмв

    4 7 Отговор
    Всичките х модели на бмв са пълна скръб.Пластмасови еднодневки,щом не могат да правят джипове защо св мучат.Айде с някоя хубава реклама ,ще излъжат някой балък да я купи ,но дотам.Ще им трябват още около 25 години да направят джип като ланд крузер 2004г примерно,а уж са премиум марка.
  • 6 бавареца

    1 0 Отговор
    Кога ще има Х 9
  • 7 2399

    1 0 Отговор
    Ще чакам X11 да излезе