23 Април, 2017 07:15 7 069 14

Следващата трета серия наближава

Следващата трета серия наближава - 1

Новите модели на Баварците, които започнаха със Седма серия ни очароваха, защото наистина направиха голяма крачка напред и след представянето на пета серия преди няколко месеца е ред и на най-продаваната трета серия. Според предположенията тя ще се появи на пътя през 2019-та година, като прототипите на модела вече обикалят Нюрбургринг, за да бъдат избрани най-добрите настройки на пословичното им управление. Този, който ще видите определено е гласовит и лесно можем да разберем, че под капака му се крие 3.0-литров турбодвигател, защото трапецовидните накрайници на изпускателната система го издават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 5 Отговор
    де сте бе спите ли?
    аз ли да го прехваля?
  • 2 YAMAHA

    9 4 Отговор
    Наближава ама ако подам газ и ще се отдалечи!
  • 3 Shmeker

    11 4 Отговор
    Гадно. Докато събера парите за сегашната, взеха че я смениха.
  • 4 Ламбо ДС

    4 12 Отговор
    Българите ще карат първите две серии които са и от най готините
  • 5 АМАН ОТ КОМПЮТРИ

    6 5 Отговор
    Следващата 3-та серия компютър на колела наближава!
  • 6 Ловеца на поршета

    27 8 Отговор
    Брутална тройка се задава! Хубаво е шофьорите на пазарските колички с предно предаване и онези най-слабите шофьори дето на тях им трябва Quattro за да се движат що годе в права линия да изгледат клипчето и да видят как се държи една кола със задно предаване.

    Коментиран от #11

  • 7 Бмв

    9 23 Отговор
    Поредния таралясник горящ масло и ръждасващ мигновенно.Ама за сметка на това рейката му се чупи на 2рия завой,а електрониката се скапва.Поне струва доста за будалите които вярват на реклами и плащат за "премиум" марка .

    Коментиран от #10

  • 8 Биймър

    6 3 Отговор
    Тези, които я плюете, ще се наакате, ако ви повози този тест-пилот на нея! Пред компютъра всеки може... ;)
  • 9 Shmeker

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Новите модели на Баварците, които започнаха със Седма серия ни очароваха, защото наистина направиха голяма крачка напред и след представянето на пета серия преди няколко месеца е ред и на най-продаваната трета серия.


    Абе какво толкова сте се впечатлили? Колите изглеждат като колите от преди 10 години, с леко променена предница. Никаква крачка напред. Крис Бенгъл все едно ги прави.
    Тва, че са добавили някоя друга турбина и че са направили колите по-автономни не го споменавайте. То е крачка назад, поради затъпяването на човечеството и загубата на способността да управлява и шофира добре.
  • 10 Shmeker

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бмв":

    Ръждата не спохожда БМВ в степента, в която спохожда Мерцедес. В това отношение БМВ се доближава до Ауди с тяхната прословута технология за тройно галванизиране
  • 11 Shmeker

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ловеца на поршета":

    Това да караш на задно не е особено предимство спрямо предното, камоли в днешно време. Но спреш ли DSC-то на БМВ-то става голямо приключение на тази писта при тези условия. Особено на коли, обути с калпави гуми, да не говорим, че най-вероятно предпочиташ втората употреба.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ловеца на поршета

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Shmeker":

    Това от собствен опит ли го твърдиш или прочете някъде за него?
  • 14 БМЗЛЕ

    0 1 Отговор
    Много грозен цвет бе, какво им става на тея...