Last news in Fakti

27 Април, 2017 00:53 10 951 4

Пътят към шестте секунди на AMS

Пътят към шестте секунди на AMS - 1

Едни тунинг специалисти от САЩ не спират да се развиват и са познати на много от феновете на автомобилите - AMS Performance. След тяхното скандално Mitsubishi Evolution, те се пренасочиха към Nissan GT-R и там се разяри жестока битка, в която се включиха няколко компании, като времената се подобряваха буквално през дни, докато от AMS не прескочиха един много тежък праг и този на 7-те секунди на 400 метра. За тази цел те разработиха автомобил наречен Alpha G с мощност от над 2000 конски сили достигащи асфалта. Създаването на тази машина и всичките настройки обаче, отнемат много време и нерви, но резултатите са налице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    15 4 Отговор
    А уе къде е бе ен ве? Те чували ли са за 6те секунди?
  • 2 хитлер

    5 8 Отговор
    това сигурно е с двигател на бмв,ауди или мерцедес ,няма с какво друго да бъде те японците са прости хора и не могат да правят двигатели и коли,но има време ще се научат и те като великите немци,хай хитлер.

    Коментиран от #4

  • 3 Veso_boss

    8 1 Отговор
    От БМВ много добре знаят какво са 6 секунди , все пак горе долу толкова им трябва за от 0-100 км хахахха ... Иначе GtR къртиии !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.