Last news in Fakti

29 Април, 2017 07:15 14 006 6

Екзорсистът - 959 коня на колелата

Екзорсистът - 959 коня на колелата - 1

Едно американско тунинг студио успя леко да се пошегува с Dodge Demon - култовите Hennessey Performance. Тяхното създадние се нарича Екзорсистът, не върви на светена вода и определено има какво да покаже. Стойностите за мощността според последното видео на създателите на изрудщината Venom GT говореха за около 1000 конски сили, но реалните тестове ги подниманат с лекота.

Стандартно автомобилът Chevrolet Camaro ZL1 разполага с 750 конски сили от неговия 6.2-литров компресорен LT4, но след промените на американците този динотест показва точно 959 конски сили на колелата и над 1000 нютонметра или по груби сметки над 1100 коня и близо 1200 на коляновия вал.

Да, настройките на автомобила не предполагат такъв телепортичен старт, но ако го обуем в лепкави гуми можем определено да изпитаме земното ускорение и да влезем в седалката след натискането на педала на газта. Това е един модере мускулест автомобил, който е създаден, за да носи удоволствие и да шокира с присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    6 5 Отговор
    Яко един от любимите ми автомобили
  • 2 гость

    1 6 Отговор
    Болиме обзор я...Вала..;)))
  • 3 гост

    6 3 Отговор
    При положение, че е доработена кола, не е някакво невероятно постижение.
  • 4 Стоян пилев

    4 5 Отговор
    Влезнете в mobile.bgима ауди рс6 правено от наши момчета 1200 коня
  • 5 Уникална

    6 1 Отговор
    Приятели притежавам камаро 2017 3.6кубика ер ес, километража и е вече на 1200мили но удоволствието е неописуемо
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.