29 Април, 2017 22:50 26 007 14

Ето това се казва подарък!

Ето това се казва подарък! - 1

Едва ли има дете, което да не е запалено по количките, но тук мащабите са малко по-големи. С нашумяването на дрифта, малките му фенове са милиони и всички искат да изпитат тази емоция. За рожденника Николас Бертанс едва ли има по-добър подарък от автомобил, който е създаден от едни от най-добрите в това - латвийците от HGK Motorsport. BMW Е36 с частично тръбна конструкция, кевларени външни панели и атмосферен V8 от Mast Motorsport с около 800 конски сили и същото количество нютонметри - това е мечта за милиони фенове и пожелаваме късмет в развитието на Николас, което с треньор като Кристапс Блис няма да бъде трудно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Top Gun Maverick

    24 7 Отговор
    Успех на малкия. Ето това е нужно на моторните спортове в България - да има кой да дава пари за развитие на децата още от малки и така няма да отстъпваме на водещите нации в Европа и света, но за жалост тук се дават пари само за футбол.
  • 3 Sport

    20 16 Отговор
    Това не е спорт а демонстарация по просташки начин на пари и възможности

    Коментиран от #10

  • 4 Скорпион29

    14 18 Отговор
    Мечтата на всеки сопуланко самлобиец.

    Коментиран от #11

  • 5 На татка акенцето

    21 10 Отговор
    Бащата иска да го направи л..но още от малък, успехът е гарантиран

    Коментиран от #12

  • 6 Ганьовци

    8 5 Отговор
    Айде пак започнахте с оплюването. Вместо да насърчавате и в България децата, които имат интерес към моторните спортове да ги практикуват от малки по пистите, а не по улиците, вие започнахте да категоризирате детето, че било ла....це, демонстрирало простащина и т.н.

    Коментиран от #13

  • 7 абитурентскамечта

    5 1 Отговор
    Какво по-добро от едно Е36 за бала ;) Сякаш хАмериканците са го измислили първи. :)
  • 8 Public Owner

    5 14 Отговор
    Е тва е! Много яко, малкия се е научил от рано! В Западна Европа децата от малки се учат на скъпите и хубави неща, а в България от недоимък децата се израждат като пораснат в хейтъри и мразят БМВ. На запад от малки карат БМВ, а тук от младежи мразят БМВ защото не могат да си го позволят.. Но който е карал хубави 6 цилиндрови бмв-та никога не би злобял на баварската марка, казвам го от личен опит ;)
  • 9 До долния коментар

    3 6 Отговор
    Ха ха паляк сигурно караш някоя е 36/46 най много някоя ,,нова от 2007 " всички Сел...ри в бг.обичат BMM
  • 10 898989

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Sport":

    Не ве приятелю.Ти просто завиждаш.
  • 11 898989

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион29":

    Завистник.
  • 12 898989

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "На татка акенцето":

    Завистник. Много са като тебе, не бой се.
  • 13 898989

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ганьовци":

    Наистина са големи ганьовци някои от форума.Завистници.
  • 14 Другарката Селянка

    2 0 Отговор
    -До всички селски бекове със издухани сдухани бмв-та за по 2-3хил.лева а и за тези айдуците със бмв-ета за по-200хил.лева видяхте ли сега къде го карат само на писта и видяхте ли кой го е направил-латвийците германски народи а не руснаците сега пикайте руска газ гледайте и се учете и дано поне едно нещо ви уври във умните кратуни във които имате само бръмбари мухи и комари мощна кола се кара само и единствено на писта а не по-улици и магистрали защото е опасна както за вас така и за околните и винаги ще катастрофирате и винаги ще нараните себе си и другите във движението.