30 Април, 2017 07:15 6 065 3

Още една гледна точка над Callaway Corvette

Още една гледна точка над Callaway Corvette - 1

Концепцията комбинираща купе с комби наречена шуутин брейк е известна от много време, но на малко автомобили се получава красиво. Не всеки дизайн може да позволи продължаването на формите, но при Corvette това наистина е факт и Callaway са се справили отлично.

Багажникът на автомобила е напълно функционален и монтирането на новата конструкция не засяга намеса по външните панели, а само замяната им. Цената на премодулирането достига 15 хиляди долара, което не е нещо отромно в сравнение с цената на нов Corvette C07.

Освен визуалната намеса и мощността на авотомобила е получила повишение - немалкото заводски 650 конски сили са достигнали до 750 коня и цели 1050 нютонметра. Стойности, които са повече от достатъчни за супер спортна машина със задно предаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Goshko

    2 5 Отговор
    Ferrari FF
  • 2 onq s konq

    4 17 Отговор
    Този ще го изям с мойата баварка нищо че съм на био дизел. Смешна кола и грозна ако ми я подарят връщам!!!! Никакъв вкус за коли нямате рй

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.