30 Април, 2017 21:54 7 538 5

Илон Мъск загатна за товарен камион

Илон Мъск загатна за товарен камион - 1

Тази седмица на разговорите на TED, Илон Мъск загатна за още един проект и той не е свързан с автомобилите, а с малко по-големите им товарни събратя. За начело на проекта те са поставили Джером Джулиен, а той идва от гиганта в това отношение - Daimler, които съвсем скоро представиха електрически камион.

Естествено камионът ще бъде с изцяло електрическо задвижване и със сигурност ще покаже технологичното равития на компанията. Освен това, от Tesla съвсем скоро ще разкрият и електрически пикап, който също да разшири гамата от модели, но все още очакваме премиерата на дългоочаквания малък седан - Model 3.

Големите размери на транспортния камион ще позволят монтирането на значително по-големи батерии, които да допринасят за много по-добър обсег, който е жизеноважен за този сектор. За сега информацията спира до тук, като това е и единствената снимка на машината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СНиколов

    7 2 Отговор
    Тесла изостава при товарните
    отдавна има електрически камиони
    а този е може би най добрият като концепция
    https://nikolamotor.com/

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    2 7 Отговор
    Ще го изям с бавареца

    Коментиран от #4

  • 3 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "СНиколов":

    Този не е ли с водородни клетки ? Такова лого има.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СКАНИЯ

    1 0 Отговор
    КАКТО И ДА ГО МИСЛИШ, КАКТО И ДА ГО ГЛЕДАШ СКАНИЯ СА ТОП!