Last news in Fakti

1 Май, 2017 10:17 20 986 48

Вълците на Путин в София (на живо)

  • нощни вълци-
  • рокери
Вълците на Путин в София (на живо) - 1

Точно на първи май, в 11.00 часа част от рокерската банда "Нощните вълци" пристигна в София. Мотопоходът "Пътят на победата”, който организират "Нощните вълци", всяка година има за цел да обедини славянските народи.

Навсякъде обаче рокерите имат както привърженици, така и опоненти. Миналата година, например у нас се стигна до сблъсък на поддръжници и противници, а полицията арестува четирима души.

Българското подразделение на "Нощните вълци" пристигна пред паметника на Съветската армия към 11.00 ч. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАО «Газпром»

    47 45 Отговор
    Да живеят олигарсите на Русия !!!
    ВСЯ ВЛАСТЬ ОЛИГАРХИИ!
  • 2 кирил

    62 73 Отговор
    пълна гавра с българския суверинитет.парад на мутри и криминали
  • 3 skjdj

    42 42 Отговор
    Ще карат ИЖ планета и юпитер и копието на БМВ от преди войната Урал.
  • 4 НАТО

    52 61 Отговор
    Я го глобете тоя на снимката, че не носи каска. И му махнете сръбското знаме от мотора. Про-руски Мутро Мото Парад ?
  • 5 как влезнаха тия

    48 61 Отговор
    Вълците на Путин ? Кой ги допусна в ЕС ?
  • 6 БезПутин

    46 57 Отговор
    Ще обединяват славянските народи ? Да станат силна икономика като САЩ/Китай и сами ще дойдем при тях. Ама не става само с крадене требва и акъл !
    България получава пари от евро фондовете. Идват и карат по пътища финансирани от ЕС. Знаете ли какви са кохезионните фондове на РФ / ОНД ? Няма такива !
  • 7 БАЙ ГАН4О

    58 39 Отговор
    Това 1.България не е СУВЕРЕННА и я управляват продажници ,които са лакеи на Америка.3 не видях иж.4 знамето е руско и 5 ще му глобят дядовия
  • 8 dexter

    66 37 Отговор
    Като чета коментарите тука май вие повечето ходите на гей-паради ...
    Ама нормално за вас - евроценности ...

    Коментиран от #19

  • 9 панов

    38 48 Отговор
    тия да вземат по една мотика и да копат.тръгнали да смърдят из европа
  • 10 Дан

    55 35 Отговор
    Браво, трябва да се почита историята! Деня на победата над Хитлерофашизма е еднин от тях. Поклон пред всички дали живота си!!!
  • 11 Ловеца на поршета

    39 33 Отговор
    Тези сресаните и гелосаните не са никакви рокери ами обикновенни мотористи! Това са някакви нелепо изглеждащи чичаци, които изживяват кризата на средната възрасти! Не стига това ами някой от тях качили на моторите и по някоя тънтуреста тьотка и решили да се покажат на десетина нефелни пенсии да им се радват. Леш от всякъде!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 tapanar4o

    48 37 Отговор
    Малееее,чета и се чудя едно,ако дойдат американски рокери,дали всички пишещи против руснаците ще се наредят в редичка?От къде е тази внезапно бликнала злоба към Русия и народа и?

    Коментиран от #21

  • 14 Европа

    34 42 Отговор
    Кой допуска тези диваци в Европейския съюз. Този празник не се зачита!

    Коментиран от #15

  • 15 Трол

    24 12 Отговор

    До коментар #14 от "Европа":

    "Началото се поставя на 1 май 1886 година в САЩ, когато профсъюзите провеждат мащабна национална стачка.."
    Чист американски празник, сега ако те чуят на Козяк16-без премия.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 мими

    34 25 Отговор
    Вълците на Путин по добре да ходят на Босфора,да изядат овцете,дето им потопиха най-модерния кораб.
  • 18 мими

    36 12 Отговор
    Хубави мотори,Руски ли са
  • 19 Уточнявам

    12 15 Отговор

    До коментар #8 от "dexter":

    Тва да го каже нормален мъж разбирам . Ама да го казва човек дето си е сложил на двете уши от онези халки дето можеш да си мушнеш пръста през тях някакси звучи нелепо. Айде нема нужда!

    Коментиран от #23

  • 20 Пешо

    28 21 Отговор
    Баш на този комунистически празник идват. Дали е случайно? На България й трябва суверенитет, а не пак г.зоближене. И в двата лагера- ЕС и Русия е зле и който си мисли, че Русия я е грижа за нас, или е идиот , или не може да разсъждава.

    Коментиран от #24

  • 21 Пешо

    11 18 Отговор

    До коментар #13 от "tapanar4o":

    Американските рокери са същите престъпници, но сигурно хората не го разбират. И едните ,и другите са си бойни отряди ,без значение дали са ''Hells Angels'' или "Нощни вълци".
  • 22 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ ВИДЯХ ТУКА МОЯ ПРИЯТЕЛ МАРИН МАРИНОВ
  • 23 dexter

    30 14 Отговор

    До коментар #19 от "Уточнявам":

    Пич, не те знам какво уточняваш, но аз да ти уточня, че даже татуировки нямам по себе си, камо ли да съм си дупчил ушите.

    Не, че ги харесвам тия моторджии, ама са по-добре от некви скокливи аналноподатливи, облечени в цветовете на дъгата и пеещи YMCA ...

    Коментиран от #32

  • 24 dexter

    21 16 Отговор

    До коментар #20 от "Пешо":

    А то щото на ЕС много му пука за нас ...
  • 25 кики

    26 20 Отговор
    : Да слушаш комунист е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието"
  • 26 Диди

    31 30 Отговор
    Руска пропаганда.Защо трябва българи да подръжават на бандитите ,,нощни вълци,,? Каквито и коментари да пишат русофилите,България е на последно място в Европа,изостанали сме по наша вина,но най вече от това,че бяхме под руско иго. Така наречените,,нощни вълци,,не трябва да бъдат допускани в БГ.Правят пропаганда за Путин и предизвикват размирици. Въпрос към тези,които са направили клипа. Вие на изложба на мотори ли сте отишли,тъй като сте се фокусирали в моторите.

    Коментиран от #36

  • 27 Мигел

    22 20 Отговор
    Тези смешници вместо да помиряват славянските народи,всъщност излагат Руския народ!Поредните имитатори!Рокерската култура е измислена в Америка и няма нищо общо с Руския живот и нрави!Тези са платени позьори провокатори,пълни лицемери карат американски, немски и японски мотори,копират дрехите на АМЕРИКАНСКИТЕ рокери от чорапите до логата на якетата им и се борят с мръсните капиталисти от ЕС и Америка!

    Коментиран от #29

  • 28 Диди

    17 17 Отговор
    Мигел,прав си,но забрави да напишеш,че бандите рокери пропагандират за,,славянската обич на Путин към нас българите,,на който много му се иска да завземе обратно държавите.
  • 29 dexter

    9 13 Отговор

    До коментар #27 от "Мигел":

    Аз като по-прост да питам какво, по дяволите, означава "рокерска култура"? Комплексари, тормозещи нормалните хора със звука на тия двуколесни боклуци? Комплексари, дето са много смели, щото са голяма група? Е и в Easy rider бяха много смели, ама знаем как свърши филма.
    То South Park с право направиха епизода "The F Word", в който в речника официално промениха значението на думата "FAG", демек педал, на "annoying Harley rider" ...
  • 30 Mercedes-Benz

    28 20 Отговор
    "Балъците на Путин в София"
  • 31 Russia

    26 23 Отговор
    Слава Россия.
  • 32 уточнявам

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "dexter":

    Ма как да незнаеш мой скъпи приятелю у фейса.

    Коментиран от #34

  • 33 antimediator

    19 21 Отговор
    Защо толкова не ги обичат навсякъде ушанките?!
    Целия този цирк се финансира от Москва с рекламна цел.може някой баламурник да им стане фен.
    Тук явно има много!
    Да симпатизираш на Путин, имперска Русия и разни такива циркаджии си е чиста проба национално предателство!
  • 34 dexter

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "уточнявам":

    Къв фейс, бе? Фейсбук не ползувам, нямам и не ми и трябва.
  • 35 бусата

    15 10 Отговор
    евала братоци
  • 36 Цеци

    16 12 Отговор

    До коментар #26 от "Диди":

    Диди, нещо май не разбирам? Защо да не дойдат в България тази рокерска група? Хората си пътуват, пропагандират нещо съвсем нелошо - приятелството, тоест взаимопомощ и търговия, помежду славянските народи. Тоест, това е подвижен купон с нелошо мото. Лично съм чел, че Ванга е казала, че ако приятелството между България, Россия, Сърбия, Чехия, Полша и останалите се подобри, това ще се отрази ползотворно на България. Аз мислля, че е права. Защото ако се карат народи и държави полза за добрите хора няма, от тия вражди печелят само мафиотски кръгове и някои търговци. Аз лично не съм ги виждал наживо, но с колата често ме задминават групи рокери, а и от тия с пистовите пършинги и се движат на групи. Какво не ти харесват тия хора?

    Коментиран от #37

  • 37 старо куче

    18 11 Отговор

    До коментар #36 от "Цеци":

    Глей приятел ся щи кажа кво не и харесват на Диди вълците - тя е свикнала като ходи на мач да я оглеждат и освиркват аверите от скамейките и това и повдига самочувствието с манията, че е върла американска плейтмейтка. на тия нищо им няма - карат си хората, не правят катастрофи кат някои шибезци по селата докопали колата и издрапали до книжка. тия карат на дълъг път познават пътищата на Европа и единственно, че в миналото бяхме под диктовката на чичо СССР в Кремъл кара такива като Диди истерично да ненавиждат руснаците. но тя забравя, че сега сме под диктовката на Уошингтън и Брюксел, така че пак други командват мача. но за Диди е садомазо да пляска на другите и да плюе срещу руснаците, явно. Нищо им няма на вълците - пътуват си, правят си купони, минават, а местните като Диди вият досущ като чакали след тях. Защото нямат културата да разберат, че проблема не са Нощните вълци и дори Путин колкото и влиятелен да е в света, а в морала на местните ни длъжностни личица. защото тук, от тях зависи какво ще узаконят и какво няма? И ние не вярвахме, че "превеликият" ни Главен Добри Джуров изведнъж без патрон да гръмне ще ни предаде суверинитета, явно или е массон или са го натъпкали с пари. После Пасси, Шимон и останалите ни довършиха. Вълците с моторите нищо лошо не са направили, а ги оплюват яко май а?
  • 38 ватман

    16 20 Отговор
    Аз не мооо рАзбера щО не им дръпнЕм един кЮтек на тИИИяяя вълци!!!
  • 39 Българин

    18 14 Отговор
    Вълците на Путин-добре,нека движат където искат.А помиярите на Меркел като са навсякъде.Е КВО ПРАЙМ СЕГА!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Па аз

    11 4 Отговор
    Цеци, тия пропагандатори на мир и любов наскоро в Русия запалиха камионите на шофьори, протестиращи срещу корупцията и монополите. В България са им фенове главно разни изключително гнусни уроди.
    В конкретния случай празнуват военна победа от война, която България губи и е най-малкото проява на лош вкус. Гърците не парадират тук победи на Василий Втори. Нито турците на Баязид Ялдаръм.
  • 42 Па аз

    8 6 Отговор
    dexter, Нощни Вълци се предвождат от човек, който до преди няколко години беше сред водачите на гей движението в Русия. Който не харесва група руски рокери, водени от известен гей, трябва да ходи на гей паради... да ти имам и логиката, братле...
  • 43 Диди

    3 2 Отговор
    До Старо куче. Написаното от теб показва,че не притежаваш интелигентност.Явно живееш в затворен твой свят.
  • 44 КГБ

    6 5 Отговор
    Нямам нищо против мото походите и рокерите, даже е добре да се показва на разсеяните автомобилисти че мотористите са на пътя също и трябва да внимават.
    Нооо славянско обединение и не знам си какъв победен марш са пълна простотия.
    И именно историята ако се зачита както е написал ДАН в коментар 10:
    Тия не трябва да ги пускаме в БГ. Защо?
    Защото принудиха нашите момчета да са на първа линия и с безумното им военно управление изпратиха на смърт хиляди! Под нашо ръководство армията е постигала знаменити успехи, а под руско - смърт! Смърт на ваши роднини! Ама вие си ги почитайте руснаците пропагандиращи че сме "славяни" - още една пропаганда измислена за да се чувстваме братя! Ако все още имате живи роднини то нека ви разкажат за присъствието на немци и руснаци тук в България през 2-рата световна, да разберете кой какъв е!
  • 45 Спас

    6 3 Отговор
    Дали са се изкъпали, защото когато идваха предния път смърдяха на порове!
  • 46 мими

    7 3 Отговор
    Руска гражданка е шофирала с 3,43 промила алкохол, съобщиха от полицията в Бургас.

    Тази нощ около 1 часа след полунощ пред заведение в Слънчев бряг служители от РПУ – Несебър спрели за проверка лек автомобил със софийска регистрация, движещ се към Несебър.

    Установено е, че автомобилът е управляван от 40-годишната руска гражданка, употребила солидно количество алкохол. Дрегерът отчел 3,43 промила.
  • 47 гост

    8 1 Отговор
    Рокерите са част от западната култура , как може да представят страна която е враг на всичко западно и да рекламират източни ценности в западен формат ?! Това е пародия , каквато пародия е ментора им и страната която представят .
  • 48 Забравихме ли бе марули

    1 2 Отговор
    Русия е Американска Колония а ние сме Европейска колония! Между тях и нас разлика няма с изключение че те водят борба за СУВЕРЕНИТЕТ а ние избрахмо Бойко Побойко отново. Кой е по-зле незнам. Напомня ми на : "Присмяла се Козата на Овцата , че и се вижда цифката!". Русофобите са мръднали здравата, тяхните мотори и коли какво происводство са, родно - "Балкан" и "Мотокар"? Ние дори и трактора "Булгар" замърлихме! На какво отгоре се мислим. Хем насани, хем голями! Пародия родно производство!