2 Май, 2017 07:15 4 847 7

McLaren P1 LM атакува Ринга?

McLaren P1 LM атакува Ринга? - 1

Един от "Светата Хипер Троица" се завърна на Ринга и най-вероятно ще атакува рекорда или поне за това говори прясното видео, на което попаднахме.

При премиерата на McLaren P1 от компанията пуснаха видео, в което машината прелита по завоите на "Зеленият ад", но така и не публикуваха цялото видео, което може да означава само едно - машината не е успяла да подобри постижението на прекия си конкурент - Porsche 918 Spider.

Сега обаче, те са докарали тежката артилерия - пътната версия на състезателния GTR, която се нарича LM - от Льо Ман и е допълнена с много малко детайли, които да позволяват движението и по нормалните пътища. Автомобилът има мощност от точно 1000 конски сили и страничното му ускорение достига до 1.54G.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jeremy

    2 2 Отговор
    Само не си залагайте къщата, че ще бие 918 и LaFerrari!

    Коментиран от #3

  • 2 Shmeker

    2 0 Отговор
    Аз не съм много много оптимистичен...
  • 3 Спайдър

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "jeremy":

    За Феарито бих се обзаложил с теб но за Спайдъра не. Все още е еталон за състезателна кола.

    Забележка: Моля ви поне тук в коментарите не споменавайте японският варел!

    Коментиран от #6

  • 4 Абе да

    1 0 Отговор
    И двете ще са по-бързи на пистата от него. И смело си залагам къщата.Иначе не само поршето, а и Макларъна и Ферарито са еталони за състезателни автомобили.
  • 5 Душа

    1 0 Отговор
    Единствената марка, зад волана, на която като седнеш и не можеш да опишеш усещането е Ферари...няма друга такава...не че у маловажавам Поршето и Макларъна, но...
  • 6 jeremy clarkson

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Спайдър":

    Е то аз вече се обзаложих с Джеймс и Ричард и ми гръмнаха къщата!
  • 7 Никога

    1 2 Отговор
    Никога не е давано Ла Ферари за тест, на което и да било Тв шоу...даже бяха казали, че който направи това, ще бъде баннат до живот от възможността да си купи Ферари, а това никой няма да си го позволи, щото това е марката еталон за всички.