Last news in Fakti

10 Май, 2017 01:12 5 994 6

"Ниско грозно няма" - Dubshed 2017

"Ниско грозно няма" - Dubshed 2017 - 1

Стенс културата превзема все по-голяма част от автомобилните фенове по света. Тук машините най-често са в напълно заводски вид, като целта е те да са ниски и да имат възможно най-красивите джанти, които може да паснат за модела. Това за разлика от 90-тарския тунинг с хиляди ненужни спойлери ни допада значително повече и с удоволствие изглеждаме клиповете от такива сбирки. В националния BMW събор, на който присъствахме през изминалия уикенд също имаше много красиви стенс автомобили, които привлякоха вниманието ни, но тук ще се пренесем на Острова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    11 2 Отговор
    Ниската позиция води до по-нисък център на тежестта и по-добро поведение в завой. Нататък нещата не са толкова еднозначни. Красотата е съмнителна, защото при проектирането е предвидено извивката на дъгата на калника и тази на джантата да са с почти еднакъв център. При този тунинг колата изглежда, сякаш вътре има един бостан дини. Да не говорим, че минаването на легнали полицаи и дупки е проблем.
    Ако беше толкова хубаво, щяхме да търсим стари омекнали пружини.
  • 2 Obay

    5 0 Отговор
    Идеална е за Булгаристан!!!
  • 3 ШАРАН БГ

    4 3 Отговор
    Кой имаше пломби по зъбите - вече ги няма, пенсионерите, които са с протези - ги изпогубиха, младото поколение остана без бъбреци...... Ами те пътищата ни дупка до дупка, кърпеж до кърпеж /по нашенски - поне 3-4 сантиметра нагоре от платното/ да не говорим в градски условия за капаци на шахти , изкуствени гърбици и естествени пропадания. Освен винетки, че и пътен данък, ако щът и пътечен данък да сложат на туристите по Витоша -- при тази немарлива работа, при този занижен контрол, при тия безкрайни "присвоявания" ---- За какви ниски каруци ми приказвате и показвате???!!
  • 4 Ирландеца

    3 2 Отговор
    Колите са хубави,но не и окачването според мен а и много други хора е грозно чак толкова ниско да се сниши колата да не говорим,че ще и разбиеш картера и тн направо е малоумщина в чужбина го правят от келешлък разни олигофрени с пари,ама поне имат перфектни пътища и не се притесняват от нищо.
  • 5 Fmd

    3 0 Отговор
    ``Публикувано във факти.бг: при проектирането е предвидено извивката на дъгата на калника и тази на джантата да са с почти еднакъв център``
    Това, ако беше така, то всички коли щяха да са красиви, но уви - не е!! На повечето задните просвети между гумата и джантата са доста по-големи, за да може да се товари. А на доста - и отпред.. За това има понижаващи пружини.
  • 6 onq s konq

    5 0 Отговор
    Комшията миналата година отреза пружините на неговото порше с флекса та да исглежда по-зло ама сега откъде мине се чегърта нещо пот него!Ас на моито беенве му сложих пот прожините парчета гума от транспортна лента и го дигнах с 15 сантиметра и от тогава си го карам като жипка и не ми пука от нищо !