Last news in Fakti

13 Май, 2017 07:15 15 537 27

Какво се случи на националния BMW Събор

Какво се случи на националния BMW Събор - 1

Миналата събота за поредна година се състоя годишният BMW Събор, като арената на Баварците отново бе Пловдивски Панаир. Това клубно събитие се очерта, като едно от най-големите автомобилни в страната, като и тази година разнообразието от автомобили бе огромно - почти всички нови M модели, състезателни и дрифт автомобили, тунинг красоти, стенс машини, които буквално лазеха по земята, както и огромно количество от по-известните поколения на моделите. Както и миналата година, предавахме екшъна на живо, като тук сме събрали по-интересните моменти, както и галерията на събитието. Линк към снимките


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 400

    51 17 Отговор
    Общо по време на събора, бе изгорено към 400-500л. масло.Някъде още толкова беше смесено с охладителна течност.Събитието почти да направи рекорд за най-много хора с гига висок коефициент на интелигентност, събрани на едно място.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Каква и тъз простотия бе

    41 18 Отговор
    Не ми е ясно защо на събора трябва да се дрифти като ци..нин и да се диша мръсотия, там би трябвало да се оглеждат колите, споделят технически трикове, да има масички и пейки с храни и напитки, а то големи мъже се лигавят като деца простаци, дрифта е най-тъпото нещо
  • 7 Shmeker

    8 17 Отговор
    Тоя с двигателя от Тойота се е подиграл с марката.
    Тва е най-безсмисления проект "Да ак*ме на метеното".
  • 8 Айде нема нужда

    41 13 Отговор
    Чудесен събор. Като започнем от дръгливите стари коли и стигнем до избиващите комплекси със суичъри с качулки. Класика
  • 9 Гост

    21 29 Отговор
    Еййй като не знаете какво да кажете изглеждате по интелигентно!!!! (Ако някой не е разбрал говоря за коментарите тук) Всички клубове в България на другите марки да се съберете не можете да направите такъв събор!!!!
  • 10 Subaru

    35 18 Отговор
    Беше поканена и една Импреза да изнася труповете от сцената.
  • 11 Ловеца на поршета

    21 12 Отговор
    Националния BMW Събор е най- мащабното автомобилно събитие организирано от феновете на дадена марка в България.
  • 12 Ощърбий

    32 21 Отговор
    OMG!!! Прекръстих се три пъти!!!
    Аз като ви разправям, че нормални хора бмв не карат ще змаете, че е вярно!!!

    Трудно ми е да определя как бих го нарекъл това парад на простотията или парад на простотията и нарцизма...

    Коментиран от #13

  • 13 onq s konq

    17 34 Отговор

    До коментар #12 от "Ощърбий":

    Щото не можеш да си позволиш истинска кола и се возиш в японски леген и затова завиждаш

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Bmw

    18 12 Отговор
    Mnogo kurbanjii na edno mqsto.Kucheci kebapcheta , bira.Mnoogo chalga zvuchashta ot pochti vsqko 20 godishno bmw
  • 15 R33

    26 12 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    То пък много трудно да събереш 5 бона за баварски кош.Това е една от най бързо обезценяващите се марки.Нормално е все пак защото изтече ли гаранцията този боклук буквално се разпада и трябва да се отървеш от него и да го пробуташ на бедните орки.
    По това можеш да съдиш и колко прост народ има по нашите ширини.

    Коментиран от #20

  • 16 Onq s konq

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Па моиту я безсено.
  • 17 незнайко

    10 10 Отговор
    Простотията няма край ! Изгледах първия клип и спрях да гледам.
  • 18 фен

    20 7 Отговор
    Първи клип-първи 60 секунди от него и дотам! Селяния и простотия на едно място.Гарнирана с чалга и снимане със смартфони..... грозна картина,водещият приканва за аплодисменти,!?!? за ,,момичетата от БМВ клуба,, но следват дюдюкания и подсвирвания от селските ергени. Грозно!
  • 19 Гост

    16 3 Отговор
    Фен съм на автомобилите ,но този събор въобще не е на ниво.Гледам клиповете и измежду всички имаше само няколко които се бяха постарали.Останалите просто няма смисъл.Колите на такъв събор трябва да изглеждат като за изложба а не все едно си на с.Труд или Горубляне.
  • 20 БМВ Бачо Кико

    7 17 Отговор

    До коментар #15 от "R33":

    Tвойта кола е боклук и те е яд на нас пичовете в яки Беемвета. БМВ е класика.Най-добрата фирма най-доброто качество.
  • 21 Джудж

    11 3 Отговор
    Дрифти майна, кини гумите на дъртио гюмезарник.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Fake

    6 3 Отговор
    Аграрни хора като цяло ама няма лошо, всеки има право да се забавлява както намери за добре . Само бих ги помолил учтиво, нека не се пререждаме от дясна лента пред всички хора в лява които чакат за ляв завой на светофара . Защото в България има и други авто клубове и ще ви бием на ред .
  • 24 ВЕЕМБЕ

    6 4 Отговор
    И.ахти и нац.събора 5 изтърбушени счупени бемевета със стари гуми дигат пушилка с 20 км в час и другите папурчовци седят , гледат и си пълнят носовете със сажди , а автопарка е от 5 коли като една е с двигател на Тойота , една с хамерикански двигател и една с някъв звук в10 , деградацията е тотална
  • 25 Гост

    8 2 Отговор
    Селяния до шия!
  • 26 Никой

    5 5 Отговор
    Хората отиват и се забавляват, споделят страстта си и показват това, което са постигнали с много труд и желание. А вие какво правите, злобари? Колкото и да си блъскате плюсчетата тука, пак няма да можете да си позволите и една от изложените е36ци. Повечето българи са като вас - затворени в своя свят и плюещи по всичко останало и различно. Айде вие организирайте събор и докарайте коли от многобройната си колекция та да го видим. Просто като чета коментарите разбирам кой колко е бил на такъв събор, без значение от марката.
  • 27 Име:

    7 0 Отговор
    Двигателя е от Тойота... последва мълчание. Все си мисля че има какво да се каже за този суап. Собственика нещо да разкаже... Такъв репортаж може да направи и петокласник, само че петокласника ще се сети да попита нещо поне....
    БМВ-тата са добри автомобили ама в България 90% от каращите БМВ-та са абсолютни позьори и комплексари... Вчера 1 се опитваше да дрифти с някаква умряла дизелова 5ца и то между движението. Имаше коли и пешеходци а нашия лети с врати към тях... Селяния. Има си дрифт състезания - отиваш и там виждаш колко не можеш да караш, а не да си показваш простотията по улиците... СПРЕТЕ С АГРЕСИЯТА ПО ПЪТИЩАТА! Предреждания, засичания, набутвания из между лентите, опасни изпреварвания само и само да е 1 кола напред. И това са най-често X-5ци, Х-6ци, бмв-та, амг-та и разбира се аудита. Собствениците на горните са си повярвали толкова много че всички други участници в движението не са важни и им пречат....