Last news in Fakti

11 Юни, 2017 14:33 23 109 10

Едно телепортиращо се комби Audi

Едно телепортиращо се комби Audi - 1

Един от автомобилите, които променят възгледа на хората към комбитата, се нарича RS2 и идва от компанията с четирите овала - Audi. През 90-те той показва представяне като на суперспортните машини, че даже и засрамва редица от тях.

Тук обаче, ще видим един екземпляр от модела, който наследява тази безспорна класика - A4 във варианта S4, който е преди RS4. Оригинално автомобилът разполага с 2.7-литров V6 битурбо, но тук машината е претърпяла тежки модификации, като кубатурата е нарастнала на 3.0 литра, а турбокомпресорите вече са от модела GT3086 на Garrett.

Това води до чудовищната мощност от 1200 конски сили, която по никакъв начин не може бъде предположена от външния вид на автомобила. Начинът, по който тази машина "изпълва" шестте си предавки е нещо, което не се вижда често.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    12 23 Отговор
    Слаба ракиа е тва алуди да дое на кондио да види къ враът алудита по 800 коня и с кви гуми се кара и най вече да види широкото на хед 90 да види 1200 коня кво праат

    Коментиран от #4

  • 2 OPEL OPC

    11 20 Отговор
    Даже и Опелете ще го бегат на Кондофрей
  • 3 Shmeker

    11 7 Отговор
    Bravo!!!
    Харесвам ми. Евала на фена дето я е правил.
  • 4 Гост222

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Виждам колко му разбираш,това че не е със сликове не означава че не е 1200 коня,на хед 90 колите са специално са за драг и не може да се карат по-пътя,а тази кола може да се кара ежедневно !
  • 5 ЗАЩО

    20 3 Отговор
    Първите двама много коментират, ама нищо не им се разбира. Явно сме учили различен Български с тях. И все пак ги съветвам да проверят ускорението на това 27 годишно комби тон и половина - фабричното RS4 и пак да се замислят (позволено е и да се замислят дълбоко).
  • 6 Ловеца на поршета

    6 15 Отговор
    Уж 1200 к.с пък ускорява като валяка на пътното. Май от толкова много коне само около 90 работят а другите са били на паша! 🐴
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Георги

    8 3 Отговор
    Страх ги е да застанат до него и затова сам се пуска на пистата!
  • 9 ВАГ

    10 6 Отговор
    Какво да гледам ...нещо нормално ,20 годишно Ауди си върви нормално , наборите му от другите марки вече са претопени и са станали я хладилник я арматура или пък поцинкована ламарина .
  • 10 без конь не мръдам

    1 0 Отговор
    Не е ли бе ен ве не ми го фали!