18 Юни, 2017 01:33 7 218 9

Megane R26R и Golf GTI Clubsport S - кралете на предното

Megane R26R и Golf GTI Clubsport S - кралете на предното - 1

В последните години автомобилите със задвижване на предният мост доказаха, че могат да са бързи, всъщност много бързи. Битката за времената на Нюрбургринг ги вкара много надълбоко във водите на суперспортните машини и рекордите им постоянно се подобряват. В това видео от Drivetribe ще видим един отпоследните рекордьори - Volkwagen Golf Clubsport S с неговите 310 конски сили, който успя дя премине севернъта дъга на Нюрбургринг за 7.47.19. От другата страна е една малко по-стара машина, която въпреки разликата от цели 30 секунди на Ринга, също не е за пропускане - Renault Megane R26R. То разполага със значително по-малко мощност - 230 конски сили, но всичките подобрения го превръщат в състезателен автомобил за пътя - частична предпазна клетка, премахнати задни седалки, спортни седалки, огромни спирачки и значително по-твърдо окачване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯК КАРАЧ

    9 29 Отговор
    и голема работа станала. Това са мижави въшки, които возят като каруца, тесни като на двственица вагината и при най-малкия дъжд трябва да ги караш до 100км/ч максимум, иначе аквапланингът ги поема заради ниското им тегло и широки гуми.А да не говорим, че са еднодневки и на 100 000км не се ли отървеш от тях, почват да не излизат от сервиза.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Shmeker

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "ЯК КАРАЧ":

    Golf доста порасна. И не вози лошо.
  • 3 Голф 6

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "ЯК КАРАЧ":

    Ела да те повозя на голфа при дъжд с 200 км пък тогава пиши

    Коментиран от #8

  • 4 коки

    8 5 Отговор
    ЯК КАРАЧ е карал коли само на електронни игри,затова знае коли от различни класове как се държат на мокро и сухо.Бих го препоръчал направо за шеф на конструктурския отдел на BMW
  • 5 Хаха

    5 2 Отговор
    Ти каква кола караш,че пишеш такива коментари? Комплексар няма да ти отварям очите какво представляват новите коли. Карай си 20годишния кенеф.

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    4 4 Отговор
    Хахаха, най-бързите пазарски колички...
    Смях.
  • 7 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хаха":

    e34 540i
    Я кажи ти какво караш.
    Давай направо с обясненията за новите боклуци.
  • 8 Max

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голф 6":

    Хаха, 200 с голф. Гомям си хуморист. Каруците не излизат в дъжд.
  • 9 CIVIC

    0 0 Отговор
    Хайде малко по-сериозно с тия "крале" на 18.06.2017

    http://autoweek.com/article/car-news/honda-civic-type-r-grabs-nurburgring-record

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N%C3%BCrburgring_Nordschleife_lap_times