22 Юни, 2017 23:19 5 727 6

Chevrolet Camaro с рекорд на Нюрбургринг

Chevrolet Camaro с рекорд на Нюрбургринг - 1

Само преди ден ви пуснахме видео от Нюрбургринг на прототип на най-потентната версия на Chevrolet Camaro носеща означенията ZL1 1LE, но сега е време за резултата. Нормалната версия ZL1 преди време даде 7:29:6 и предположенията бяха, че с пакета 1LE, времето ще намалее с няколко секунди. Тук обаче, сме свидетели на подобрение от над 12 - 7:16:04, а това е много и го поставя на четиринайста позиция във вечната класация и на втора за американските машини след предходното поколение на Dodge Viper ACR. Споменахме, че този автомобил промени възгледите за американските автомобили, които "могат да вървят само направо", а дори не се води в класа на суперспортните машини, да не говорим за ценовия диапазон. За да видите на какво е способен той и да се насладите на гърления му звук, натиснете бутона "play".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kick

    9 0 Отговор
    Хубав звук,скоростите много добре подбрани и ръчни, голям кеф ще е
  • 2 YAMAHA

    3 0 Отговор
    Мдаа много яко
  • 3 незнайко

    2 5 Отговор
    В края на клипа звука се промени рязко. Може би стана нещо и спряха записа. Приличаше на звук от изронване на зъбчатка.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 от морето

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Изронило се е нещо в теб, същия звук се чува още няколко пъти ,когато я качва на назъбените бордюри по ръба на завоя
  • 5 japanese

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Изронил ти се е мозъка.
    Мълчи си бре, ще те мислят за тъп.
    Кажеш ли нещо, го доказваш!
  • 6 Нищо чудно

    0 2 Отговор
    Американските боклуци пак изостават от всички-немци,японци,италианци....мн ми е инт феновете какво им харесват на тея кошници