Last news in Fakti

24 Юни, 2017 19:15 5 463 3

Ще има MINI с 300 коня

Ще има MINI с 300 коня - 1

Според AutoExpress от английската компания подготвят най-мощното MINI до момента. Става въпрос за модела Clubman, който ще бъде със задвижване на четирите колела и по този начин ще може да се впусне в тежката битка на достъпните спортни автомобили.

Източникът споделил информацията споделя, че има място за развитие на хотхеч пазара, има потенциал, а Острова - домът на MINI е силен пазар на хотхечове. Вижте пазара, повечето са със задвижване на четирите колела, ние лесно можем да пригодим ALL4 системата и няма да ни отнеме много време.

За момента най-мощната версия разполага с 2.0-литров двигател и 230 конски сили и увеличаването на мощността няма да представлява особена трудност. Интересното е, че по същото време на новината, се появява и видео от Нюрбургринг с много шумно и опаковано MINI Clubman, което отговаря на описанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Spec b

    0 1 Отговор
    Това ще е интересен автомобил! Само дизайна и силуета са малко тромави
  • 2 Кольо кварталния

    2 0 Отговор
    Добре,че е баварската майка,щота английск таралясници никой не купува

    Коментиран от #3

  • 3 gnida

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо кварталния":

    За бентли , ролс и джаг ли говориш ? Верно не ги карат много . Като се замисля jaguar като бяха купени от бнв изгубиха имиджа си , но това е друг въпрос . Ясно ти е на острова , че са традиционалисти и съживиха mg , нямат опели , имат воксхоли , дори и немците не се месят на бентли (за бнв говоря), както и тата не се меси много в Ковънтри ......Ама викаш , че са им лоши колите .....