Last news in Fakti

6 Юли, 2017 07:15 6 296 3

Хибридите не са решение за Rolls-Royce 

Хибридите не са решение за Rolls-Royce  - 1

Световните тенденции при автомобилите се следят от всички топ производители, но има едни, за които те не са нещо определящо. Те държат много по-силно на своите основи, на своя подход и на своята идентичност. Ако вземем даунсайзинга и турбоерата например, то веднага ще ни изскочи името Lamborghini с техните ревящи и огромни по кубатура атмосферни 5.2-литрови и 6.5-литрови двигатели.

Тук обаче, става въпрос за хибридното задвижване и англичаните от Rolls-Royce. Директорът на компанията Торстен Мюлер-Отвос споделя пред Autocar, че марката не е тази, от която можете да очаквате революционни промени и техните клиенти ги харесват заради безкомпромисното ниво на лукс, което означава всякаква липса на несъвършенства. Компромисите по отношение на технологиите също не са приемливи. Клиентите ни се интересуват от високата степен на надеждност, а не това да се превръщат в тестери на нови технологии.

Това означава, че английските традиционалисти ще изчакат достатъчно дълго, за да приемат хибридите и електрическите автомобили като "узрели" и да си позволят да използват придатък към 6.6-литровия им битурбо двигател, който от много време захранва гамата им от модели.

Мюлер-Отвос e отговорил и закачливо за технологиите за автономно управление, че клиентите на компанията нямат нужда от такива, защото имат шофьори "До сега нямаме клиент, който да ме е попитал - "-Торстен, кога идва автономния Rolls-Royce?"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 2 Отговор
    Само глупости... под ламарината е чисто БМВ 7-ца. Технически, каквато е новата 7-ца - такова е и това.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Може би, но надали !
  • 3 ALO ALO

    1 0 Отговор
    НАЗДРАВЕ ЗА ПОСЛЕДНИЯТ АБЗАЦ !!!