9 Октомври, 2017 13:25 1 929 1

Леопард нахлу в завод на Suzuki

  • suzuki-
  • maruti-
  • леопард

Необичаен посетител вдигна по тревога фабриката на Suzuki в индийския град Манесар, недалеч от столицата Ню Делхи. В нощта на 4 срещу 5 октомври камерите на охраната заснели леопард, който се разхожда необезпокояван из цеховете, съобщава Hindustan Times.

Предполага се, че хищникът е влязъл в завода от намиращата се наблизо гориста местност Аравали. Появата му принудила охраната да евакуира незабавно нощната смяна и да отмени сутрешната.

На място спешно бил повикан екип от местната служба за опазване на дивата природа. В преследване на голямата котка се впуснали седем специалисти, въоръжени с пушки с транквиланти.

Сформираната потеря обаче така и не успяла да открие леопарда из огромните помещения на завода. Къде се е дянал хищникът така и не станало ясно. Във фабриката на Suzuki в Манесар се произвеждат моделите Swift, Swift Desire и Ertiga.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    0 0 Отговор
    НЛО