12 Октомври, 2017 01:08 4 755 2

BMW Z3 Coupe - най-желаният M?

В миналото автомобилите са били създавани с цел удоволствие, но това все повече изчезва покрай важните мениджърски решения за милиони и милиарди. Понякога обаче, се появяват техни "грешки", които впоследствие се превръщат в едни от най-големите икони на марките. Примерите са много като започнем от Lotus Omega, Subaru WRX STI, Mitsubishi Evo. Някои ще кажат, че за BMW това е M3 E30, но нашият любимец е точно този автомобил, който ще видите в краткия клип - Z3 Coupe. Той не е бил зададен като отделен модел, но някой явно решава да осъществи тази луда идея и да го пусне на пътя, защото шасито му идва директно от кабриолета, а двигателят в ранните версии от M3 E36, а късните от M3 E46 с 343 конски сили. От компанията нарочно "спъват" Z3 Coupe да бъде по-бавен от M3, като му слагат петстепенна скоростна кутия, която съответно доставя и по-дълги предавателни числа. Дизайнът обаче, грабва на момента феновете и шуутинг брейкът бива световно всепризнат като един от най-красивите автомобили в историята и ние подкрепяме с цялото си сърце това решение. Така мисли и собственикът на това бяло бижу, който държи и McLaren MP4-12C в гаража си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    МНОГО Е НИСКО
    НЯМА ТЕГЛИЧ
    И БАГАЖНИК ЗА КАРТОФИТЕ
  • 2 Картофчо

    1 0 Отговор
    Еее, те картофите ще ти ги пратят от гарата да си ги вземеш, пък ти ще се надуваш, че си от София със BMW Z3... :) Майтап да има Васик :))