Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 07:15 3 425 4

Продава се McLaren F1 като от завода

Това не е поредното откритие "в плевнята", а е нещо, което наистина не очаквахме. Знаем какъв култов статут има един от рекордьорите за максимална скорост - McLaren F1 и каква е космическата цена, на която се продава, но тук говорим за бъдещ рекордьор с номер на шасито 048060.

Всички причини за това, стартират от километража, който показва 148 мили или 239 километра, които са навъртяни изцяло при заводските тестове на автомобила. Това го превръща в екземпляра с най-нисък пробег, който съществува в момента. Освен, че изобщо не е каран, автомобила има само един-единствен собственик, който е запазил дори и заводските протектори на салона, като е запазен и изключително редкия часовник TAG Heuer, който се е предлагал като допълнение.

Списъка продължава, защото това не е "обикновен" F1 - изпускателна система от LM версията, състезателен волан от GTR версията с бърза връзка, карбонова шофьорска седалка, а и много от интериорните детайли са в същото жълто, с което са покрити външните панели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    6 5 Отговор
    има много такива
    купуват си коли дето не са за тях
    държът ги в гаража
    и си карат хондите
    но единици стават такива
    другите купчина ръжда
    познаите това пред блока или в гаража от кой е?

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Луд човек

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    Едва ли има човек който да има F1 и да кара Honda?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Shmeker

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    Добрите Хонди вече се саморазпадат. Почти ги няма. Има разни нови, баничаркоподобни, които нямат нищо общо със старите.