Last news in Fakti

2 Март, 2018 10:14 5 061 8

Paramount снима филм за Пол Уокър

  • пол уокър-
  • филм-
  • paramount

Филмовото студио Paramount ще продуцира документален филм за звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър, съобщава Slash Film. За режисьор на лентата, озаглавена I Am Paul Walker, е избран Ейдриан Бюитънхюис, известен с биографичния си киноразказ за Хийт Леджър.

Филмът ще проследи живота на актьора пред камерите и извън Холивуд. Уокър бе активен борец за запазване на екологичното богатство на световните океани и помогна много за възстановяването на Хаити след катастрофалното земетресение през 2010 г.

Пол Уокър загина трагично през 2013 г. в автомобилна катастрофа с Porsche Carrera GT, управлявано от приятеля му Роджър Родас. Липсващите сцени с героя му Браян О'Конър за недовършения към онзи момент "Бързи и яростни" 7 трябваше да бъдат заснети с братята му Кейлъб и Коуди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    8 13 Отговор
    R.I.P.
    За съжаление загина в един маркетингов недозавиваш-презавиваш кенеф, с непредсказуемо поведение и недовършен конструктивно.
    Истински убиец при минимална грешка!

    Коментиран от #3

  • 2 Китаеца

    11 5 Отговор
    Японец какво си написал БЕ ЧОВЕК ?

    Коментиран от #4

  • 3 Никой

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Кенеф е жапанския ти коптор. Да караш градско с 160 с 9 годишни гуми не е виновна колата. Жалко за човека, ама глупостта е виновна. Всеки ден хора умират в катастрофи и ако всеки съдеше производителя, нямаше да са останали марки коли.

    Коментиран от #7

  • 4 Японеца е написал

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Китаеца":

    Обвиненият към порше са:
    Съществува "история на нестабилност и проблеми с контрола на Карера ГТ".
    "Икономия от обезопасителните характеристики"

    Роджър Родас е карал с 151 км/ч при ограничение от 75 км преди удара.
    Тоя кенеф не държи в завои и е изключително опасен за каране.
    Тоя презавиващ боклук се кара само от пилоти, останалите са пенЦионери!

    Коментиран от #5

  • 5 Никой

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Японеца е написал":

    Може би щом ограничението е 75, не е подходящо да се кара с двойно повече? Просто предположение. Това че си дал сумати пари за суперкола, не означава, че можеш да променяш законите на физиката. Още повече, щом е доказано, че гумите са били на няколко години. Всяка кола с много сцепление и централен двигател е "нестабилна" и хапе ужасно бързо след като си прекрачил прага на сцепление. Чудя се защо не осъдиха и човека, който е засадил това дърво там? Добър може да е бил човека, ама ако ще караш бързо излизаш на пистата и си приемаш последствията. Не може някой друг да ти е виновен, че сам си си разбил малоумната тиква.
  • 6 Япония

    0 5 Отговор
    А със най-великият пилот в ф1 Сена сиг е виновен той че колата не завила или сиг гумите са били стари за да съди порше от дъщеря му значи има причина
  • 7 ТИЯ КЕНЕФИ САМО НАПРАВО

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    МОГАТ ДА ВЪРВЯТ. ПРОБВАЙШ ЛИ ДА ЗАВИЙШ ТРЯБВА ДА КАРАШ С ДВАЙСЕ КМ.Ч. . АКО ЛИ НЕ СИ ЗАБИТ В ДЪРВО ИЛИ В КЪРА.
  • 8 КВАДРОТО

    2 5 Отговор
    Ако бяха с AUDI QUATТRO щеше да е жив още