Last news in Fakti

12 Март, 2010 14:22 2 235 3

Слагаме мигачи на гърбовете си

  • мигачи-
  • мотоциклети

Един от най-големите проблеми на мотоциклетистите не е липсата на покрив или това, че карат машина на две колела, а фактът, че другите участници в движението не ги забелязват, което е и основната причина за произшествията, в които участват.

Сега, благодарение на едно просто, но ефективно изобретение, този проблем до голяма степен може да бъде решен. По принцип то е разработено за велосипедистите, които се сблъскват със същия проблем, но според създателите му, спокойно може да се вгради и в мотоциклетно яке, стига разбира се производителите на мотоекипировка да решат да го направят.

Технологията представлява жилетка, със зашити на гърба мигачи, които се активират посредством натискане на копчета в лявата или в дясната ръка, в зависимост от това на коя посока сте решили да завиете.

На мотоциклетистите, които са с ръкавици ще им е трудно да натискат бутоните, както са разположени в момента, но ако има желание от страна на някоя компания, тя винаги може да им намери по-практично място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cukata

    2 0 Отговор
    Много яко.Евала на тоя дет го е измислил : )
  • 2 Marlbor0 !

    0 0 Отговор
    Браво !!1
  • 3 petar

    0 0 Отговор
    qko