Last news in Fakti

27 Април, 2010 14:48 2 829 0

Моторът Aprilia Shiver 750 2010

  • aprilia shiver 750-
  • aprilia

Aprilia най-накрая се реши да пусне повече от 3 снимки на новият си мотори за 2010 година Aprilia Shiver 750. За разлика от други нови модели, Shiver има доста нови подобрения, които да опровергаят критиките на собствениците като ергономичност, прекалено висока седалка, както и съвсем нов вид.

След като Aprilia намали височината с 2 см. (сега височината е 80 см.), седалката на моделът Shiver 750 е и с 2 см. по-тясна, което ,много ще улесни по-ниските мотористи да достигат земята. Стъпенките са изнесени назад, а кормилото напред, за да се постигне по-спортна позиция на тялото като по-голямата част от теглото на моториста така пада върху предната гума. Може би най-голямата промяна по машината е редуцирането на ширината на задната гума – от 15 см. на 14 см. Това от своя страна създава по-висок профил на мотоциклета, правейки, управлението му в завоите по-лесно. Aprilia Shiver 750 се сдобива и с вълнообразни спирачни дискове.

Двигателят на Aprilia Shiver 750 е работен обем от 750 куб.см. и максимална мощност от 95 кн.с., рамата е лята от алуминий и стомана


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА