Last news in Fakti

28 Май, 2010 13:21 1 867 0

Triumph Bonneville доработен от Deus

  • triumph bonneville-
  • triumph-
  • deus

Тунинг ателието Deus представи грабваща доработка на Triumph Bonneville, която е получила коренни промени, включително по рамата и габаритите. Резултатът е един много агресивен байк, който ще впечатли всеки ценител на класните мотоциклети.

За създаването на своето творение, от Deus са използвали доста части от други мотори. Така например резервоарът за гориво е взаимстван от Kawasaki W650, а дръжките са от Triumph Trophy 955.

Седалката на тунингования мотоциклет е дело на Deus, като е изработен от стъклопласт. Предната вилка е 41-милиметрова Tingate, фарът е 7-инчов, а мигачите са вградени точно в неговата основа.

Предното окачване на байка е понижено с цели 5см., в сравнение с производствената версия на Triumph Bonneville. Гумите са Firestone, с размери 19 инча отпред и 18 инча отзад, а задният шарнир е скъсен с 10см.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА